24 / 04 / 2024

Kartal Bölge Platformu nedir

Kartal Bölge Platformu nedir

Manzara Adalar, Anadolu yakasının en çok primlenen ve hala primlenmeye açık bölgesi Kartal'da. Kartal inşaat sektörünün geç keşfettiği bölgelerden biri.

Kartal dünyaya tanıtılacak!

Kartal'da projesi olan İş GYO, DAP Yapı, DKY İnşaat, EgeYapı Group ve Metsan'ın oluşturduğu Kartal Bölge Platformu çalışmalarına başladı. Platform, ilçede gerçekleştireceği etkinliklerle Kartal'ı dünyaya tanıtacak.

Kartal Bölge Platformu Kartal'ı dünyaya tanıtacak!

İstanbul'un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal'da projesi olan 5 gayrimenkul firmasının oluşturduğu Kartal Bölge Platformu çalışmalarına başladı. Türkiye'nin önde gelen 5 gayrimenkul şirketinin bir araya geldi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası açıldı!

Yerel mahkemeler tarafından verilen kararların incelemesini yapmak üzere geçtiğimiz yıl 20 Temmuz'da faaliyete başlayan ve geçici olarak Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'nin yeni binası tamamlanarak açıldı.

Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak.

Kartal Bölge Platformu 5 Haziran'da paten festivali düzenliyor!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu’nun, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal’da etkinliklere devam ediyor.

Kartal Bölge Platformu pilates workshop etkinliği 22 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, Kartal’da pilates workshop’ı düzenliyor.

Kartal Bölge Platformu, Kartal'ı sporun ve sanatın merkezi yapacak!

AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden Kartal’ı, Mayıs ve Haziran ayında kültür, sanat ve spor etkinliklerinin üssü haline getirecek.

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 8 ilçedeki 45 gayrimenkulü kiralıyor!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar, Kadıköy, Adalar, Beykoz, Ataşehir, Kartal, Pendik ve İzmit'te yer alan 45 gayrimenkulü kiralıyor. İhale 11 Mayıs 2016 günü saat 10.30'da gerçekleşecek.

Kartal Bölge Platformu ikinci etkinliğe hazırlanıyor!

Manzara Adalar, Anadolu yakasının en çok primlenen ve hala primlenmeye açık bölgesi Kartal'da. Kartal inşaat sektörünün geç keşfettiği bölgelerden biri.

Kartal dünyaya tanıtılacak!

Kartal'da projesi olan İş GYO, DAP Yapı, DKY İnşaat, EgeYapı Group ve Metsan'ın oluşturduğu Kartal Bölge Platformu çalışmalarına başladı. Platform, ilçede gerçekleştireceği etkinliklerle Kartal'ı dünyaya tanıtacak.

Altınok Öz: Kentsel dönüşümle 18 bin 445 kişiyi depremden kurtardık!

İSTANBUL'un planlı gelişen Kartal ilçesi yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi. Türkiye'nin önde gelen 5 gayrimenkul şirketi bir araya gelerek kurduğu 'Kartal Bölge Platformu' Kartal'daki projelerini dünyaya tanıtmak için toplantı düzenledi..

Altınok Öz Kartal Bölge Platformu toplantısına katıldı!

Kartal’da yerinde dönüşüm, deprem dönüşüm ve kentsel dönüşüm kavramlarını ilçede uygulamaya sokan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Bölge Platformu’nun düzenlediği basın toplantısına katıldı.

Kartal Bölge Platformu kentsel dönüşümü hızlandırmayı planlıyor!

İstanbul Kartal’ın büyük yatırımcıları Dap Holding, DKY İnşaat, Ege Yapı, İş GYO ve Metsan, güçlerini Kartal için birleştirme kararı aldı. Platform sayesinde kentsel dönüşüm ve daha birçok kamu işlemini de çabuklaştırılması planlanıyor.

Kartal'ın 5 büyük gayrimenkul firması Kartal Bölge Platformu'nu kurdu!

İstanbul en değerli bölgelerinden biri olarak değerlendirilen Kartal’da projeleri olan 5 büyük gayrimenkul markası bir araya gelerek ‘Kartal Bölge Platformu’nu kurdu..

Kartal Bölge Platformu, Kartal'ı Dubai Cityscape'de tanıtacak!

Kartal'da gayrimenkul projesi olan 5 şirket, 'Kartal Bölge Platformu'nu kurdu. Kartal'ı yurtdışında tanıtacak platform, önemli gayrimenkul etkinliklerinden Dubai Cityscape Fuarı'nda ilçenin tanıtımını yapacak.

Kartal Bölge Platformu nedir Haberi

Kartal Bölge Platformu nedir

Manzara Adalar, Anadolu yakasının en çok primlenen ve hala primlenmeye açık bölgesi Kartal'da. Kartal inşaat sektörünün geç keşfettiği bölgelerden biri. Birkaç ay önce Kartal Bölge Platformu müthiş bir organizasyonla Körfez'den ve Ortadoğu'dan önemli yatırımcıları getirmiş ve bölgede önemli bir hareket kazandırmıştı. Bu tür organizasyonlar sadece yabancı yatırımcılar için yapılsa bile Türkiyeli yatırımcıları da çok önemli ölçüde etkiliyor. Psikolojik olarak etkileniyor, çünkü bölgeye olan güveni artıyor. Maddi olarak etkileniyor çünkü yabancı yatırımcılar aynı zamanda alım da yapıyorlar. Bu alımlarla rahatlayan firmalar, zor ekonomik koşullara bile daha dirençli hale gelip satış bedellerindeki artışı ertelemek zorunda kalmıyorlar. Bu arada benden duymuş olmayın ama bu organizasyonları düzenleyen Ozan Özkan'dan öğrendiğim kadarıyla Kartal Bölge Platformu ikinci bir etkinliğe hazırlanıyor. Demek ki, Kartal'da yatırım yapmak...