20 / 04 / 2024

Kartal Bölge Platformu ikinci etkinliğe hazırlanıyor!

Kartal Bölge Platformu ikinci etkinliğe hazırlanıyor!

Manzara Adalar, Anadolu yakasının en çok primlenen ve hala primlenmeye açık bölgesi Kartal'da. Kartal inşaat sektörünün geç keşfettiği bölgelerden biri.



Manzara Adalar, Anadolu yakasının en çok primlenen ve hala primlenmeye açık bölgesi Kartal'da. Kartal inşaat sektörünün geç keşfettiği bölgelerden biri. Birkaç ay önce Kartal Bölge Platformu müthiş bir organizasyonla Körfez'den ve Ortadoğu'dan önemli yatırımcıları getirmiş ve bölgede önemli bir hareket kazandırmıştı. Bu tür organizasyonlar sadece yabancı yatırımcılar için yapılsa bile Türkiyeli yatırımcıları da çok önemli ölçüde etkiliyor. Psikolojik olarak etkileniyor, çünkü bölgeye olan güveni artıyor. Maddi olarak etkileniyor çünkü yabancı yatırımcılar aynı zamanda alım da yapıyorlar. Bu alımlarla rahatlayan firmalar, zor ekonomik koşullara bile daha dirençli hale gelip satış bedellerindeki artışı ertelemek zorunda kalmıyorlar. Bu arada benden duymuş olmayın ama bu organizasyonları düzenleyen Ozan Özkan'dan öğrendiğim kadarıyla Kartal Bölge Platformu ikinci bir etkinliğe hazırlanıyor. Demek ki, Kartal'da yatırım yapmak için doğru bir zamandayız. 


Primlenmemiş projeler 

Kartal Pendik hattında iki tür yatırım modeli var. Biri eski binalar biri de topraktan alım yapabileceğiniz projeler. Bu ikisinin arasında kalan hem yeni hem de inşaatı tamamlanmış ancak birinci el satışları tamamlanmamış projeler yatırım için genellikle çok mantıklı seçimler değil. Zira' hali hazırda primlenmiş projelerden bahsediyoruz aslında. Çok nadir olarak bu sitelerde kiracı garantili olanlar ve tok satıcı olanlar da var ama dediğim gibi, bunlar ancak istisna. İşGyo'nun Manzara Adalar'ı henüz primlenmemiş lansman sürecinde olan değerli bir proje. Bu projeyi size tanıtmak için seçmemin en temel sebebi üretici firması. Biliyorsunuz, sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Tüm ekonomik göstergeler olumsuz hatta belirsiz bir tabloyu işaret ediyor. Dolayısıyla da özellikle topraktan alım yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli şey firmanın güvenilirliği. Algıda değil realitede güvenilir olan firmaları ayıklamak ve projeleri ondan sonra birbiriyle mukayese etmek gerekiyor. İşGyo' nun güvenilirliğiyle ilgili bir cümle kurmak da takdir edersiniz ki abesle iştigal. Bu projede emin olduğunuz en önemli şey şu; bu proje hakkıyla, anlatılan her şeyiyle tamamlanacak. Gerisi, sizin paşa gönlünüze, zevkinize, ödeme koşullarınıza bağlı. Bana sorarsanız, Manzara Adalar Kartal'da yatırım yapılacak bir kaç projeden biri. Bir projenin topraktan satışından alım yaparken, ne kadar büyük ve ne kadar sosyal imkanları fazla bir projeye karar verirseniz primlenme olasılığı ve satış imkanı o kadar çok olur. Proje 957 konutluk bir iş. Yani, bittiğinde 3000 kişinin yaşadığı büyük bir yaşam alanı olacak. Yatırımcı açısından en önemli özelliği de metrekare ve oda seçeneklerinin fazlalığı. 


Cumhuriyet/Ceren Kumbasar


Geri Dön