28 / 03 / 2024

Kartal Çukurova Tower ödeme

Kartal Çukurova Tower ödeme

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Kartal Çukurova Tower ne zaman teslim?

Kartal Çukurova Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Çukurova Tower Kartal satılık daire fiyatları 142 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Çukurova Tower vaziyet planı!

Yüzde 1 peşinat avantajının yer aldığı Çukurova Tower vaziyet planı için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çukurova Tower ödeme koşulları!

Çukurova Tower ödeme koşulları haberimiz içinde yer alıyor, proje 36 katlı tek blok halinde yükseliyor

Çukurova Tower ulaşım!

Çukurova Tower ulaşım , adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasıyla yükselen Çukurova Tower Kartal'da inşa ediliyor...

Çukurova Tower satış ofisi nerede?

Satışların 142 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ettiği Çukurova Tower satış ofisi nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kartal Çukurova Tower ulaşım!

142 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü Kartal Çukurova Tower ulaşım bilgisinin detayları haberimizde yayınlanıyor...

Kartal Çukurova Tower telefon!

Dairelerin minimum 142 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı Kartal Çukurova Tower telefon: 0216 517 55 55

Kartal Çukurova Tower ne zaman teslim?

Toplan 236 adet daireden oluşan Kartal Çukurova Tower ne zaman teslim, sorusuna 2014 yılının Ekim ayı olarak yanıt veriliyor...

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Kartal Çukurova Tower'da 260 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire sahibini bekliyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor..

Kartal Çukurova Tower fiyat 2018!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da hemen teslim daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Çukurova Tower’da son 9 daire satışta!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Tower’daki son 9 dairesini avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, 253 konuttan meydana geliyor.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Çukurova Tower!

Kartal Çukurova Tower 'da daire teslimleri hemen yapılıyor. Bağdat Caddesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Kartal Çukurova Balkon'da teslimler Haziran 2017'de!

ÇUKUROVA Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. Çukurova Balkon, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde 18 ve 19 katlı 2 bloktan oluşuyor.

Çukurova Tower'da kolay yaşam!

Kartal'ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor.

Çukurova Tower’da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Kartal’ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor...

Kartal Çukurova Tower ödeme Haberi

Kartal Çukurova Tower ödeme

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da inşa edilen Çukurova Tower'da son 6 daire alıcısını bekliyor. Projede banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

7 bin 68 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kartal Çukurova Tower'da toplam 253 daire yer alıyor. Projedeki 247 daire sahibini buldu. 

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower, 36 katlı tek blok olarak yükseliyor. Proje adalar ve deniz manzarasına sahip.

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri ise 42 metrekare ile 169 metrekare arasında değişiyor. 

Çukurova Tower'da çocuklara özel oyun alanının yanında, kayın ve gürgen ağaçları altında tasarlanmış piknik alanı bulunuyor. Rekreasyon alanı projenin yüzde 90'ını kaplıyor. 

Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler için fiyatlar 260 bin TL'den...