29 / 03 / 2024

Kartal Gülsa İnşaat Bay Yapı ortak Girişimi Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat

Kartal Gülsa İnşaat Bay Yapı ortak Girişimi Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçirilen Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortak Girişimi Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dairelerin metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı!

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal,  Gülpetek İnşaat tarafından İstanbul İli Kartal ilçesi Cengiz Tapel Caddesi'nde inşa edildi. Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı. İşte ayrıntılar...

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Mina Temizlik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Temizlik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Sema  Lafcı tarafından kuruldu.

Özlevent Turizm Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlevent Turizm Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Munise Levent ve Sercan Levent ortaklığında kuruldu.

Selim Gürz İnşaat Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selim Gürz İnşaat Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selim Gürz tarafından kuruldu.

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk ve Zekeriya Kesik ortaklığında kuruldu.

İGA Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İGA Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Kızıldaş tarafından kuruldu.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Kartal Gülsa İnşaat Bay Yapı ortak Girişimi Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat Haberi

Kartal Gülsa İnşaat Bay Yapı ortak Girişimi Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak Girişimi ile hayata geçirilecek Kartal Kentsel Dönüşüm projesi, 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. 

26 katlı 2 bloktan oluşacak Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak Girişimi Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi, 35 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiyor.

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Kartal Gülsa İnşaat Bay Yapı ortak Girişimi Kentsel Dönüşüm Projesi toplam 192 adet daireden meydana gelecek. 

Temelinin şubat 2014'te atılacağı Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak Girişimi Kentsel Dönüşüm Projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilecek.

1+1'lerin 65-85 metrekare, 2+1'lerin 104-140-170 metrekare, 3+1'lerin ise 165-175-220 metrekare ve 265 metrekare alanlara sahip olduğu Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde; açık...