24 / 04 / 2024

kartal projelerinde istihdam

kartal projelerinde istihdam

Dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid'in Kartal'ı İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi yapacak 5 milyar dolarlık projesi yabancı yatırımcıların bölgeye olan ilgisini arttırdı. Kartal'daki arazi fiyatları tavan yaptı.

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

DKY Kartal'da yüzde 0,42 faiz kampanyası!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü.

Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de son durum!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal’daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Life Kartal yıl sonunda teslim edilecek!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Akılcı dönüşümle Kartal, Anadolu yakasının merkezi olacak!

Yürüyen gayrimenkul projelerinde 20 milyar dolarlık hacmi yakalayan Kartal, önüne iddialı bir hedef koydu: 20 yılda 200 milyar dolar. Başkan Öz’ün planı, akılcı dönüşümle Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi yapmak

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Kartal markalı konut ve A sınıf ofis projelerinde öne çıkıyor!

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

Kartal'a 2 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı yapıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırım ile 6 bin kişiye istihdam sağlıyor.

Kartal Platformu'nun yatırımı 2 milyar doları buldu!

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırımla 6 bin kişiye istihdam sağlıyor.

Gayrimenkul sektörü Kartal'a 2 milyar dolarlık yatırım yaptı!

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırım ile 6 bin kişiye istihdam sağlıyor.

Kartal Platformu 6 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Kartal Platformu'nun yatırımı 2 milyar $'ı buldu. 6 bin kişiye istihdam sağlayan platformun sözcüleri, "Burası İstanbul'un balkonu" diyor.

Şua İnşaat'ın Fikirtepe ve Kartal projelerinde inşaat başlıyor!

ŞUA inşaat,Fikirtepe ve Kartal'da konumlandırdığı iki projede inşa çalışmalarına başlayacak. Şua inşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, yeni projelerle birlikte Anadolu yakasına 3 milyar TL'lik değer katacaklarını söyledi.

kartal projelerinde istihdam Haberi

kartal projelerinde istihdam

Dünya çapında bir mimar olan Irak asıllı İngiliz Mimar Zaha Hadid'in Kartal Kentsel Dönüşüm projesi yurt dışındaki yatırımcıların İstanbul'a olan ilgisini arttırdı. Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde İstanbul'un yeni yaşam ve iş merkezi olarak tasarlanan ve tahmini yatırım boyutu 5 milyar dolar olan Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde yer almak isteyen pek çok yerli ve yabancı firma belediyeden bilgi alma yarışına girdi. Bölgedeki mülklerin yüzde 47'si şahıs, yüzde 53'ü de kamuya ait. Kartal'daki arazi fiyatlarının hızla yükseldiğini söyleyen Belediye Başkanı Arif Dağlar, 'Zaha Hadid gibi dünya çapında bir mimarın hazırladığı projeyi yurtdışından duyan yabancı yatırımcılar Kartal'ı görmeye geliyorlar' dedi.

İlçedeki vatandaşların da şimdiden bir araya gelerek kentsel dönüşüme uygun olarak konut üretmeye başladıklarını söyleyen Dağlar, "Birçok yerli...