28 / 03 / 2024

Kartal Sahill Mesa Evleri teslimleri

Kartal Sahill Mesa Evleri teslimleri

Kartal Sahill Mesa iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Sahill Mesa Kartal satış fiyatları 1 milyon 530 bin TL'den başlıyor...

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aytek Baş, Murat Salış ve Okan Salış tarafından kuruldu.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Kartal, markalı konut üreticilerinin üssü oldu!

Kartal, DKY’den Teknik Yapı’ya, İş GYO’dan Mesa’ya kadar markalı konut üreticilerinin üssü oldu. Bölgede şu anda yapımı süren, toplam 45 proje bulunuyor.

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

Kartal markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

İstanbul'un genişleme bölgelerinden biri olan eskinin sayfiyesi Kartal, markalı konut projelerinin üssü haline geldi. Mesa'dan Teknik Yapı'ya, DKY'den Dap Yapı'ya kadar birçok şirketin 27 gayrimenkul projesi gelişme ve üretim aşamasında.

Mesa Marmara Kartal ödeme planı!

Mesa Marmara Kartal ödeme planı kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen proje İDO Kartal İskelesine 1 dakika yakınlıkta inşa ediliyor.

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık!

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık 2+1 daire kalmadı. Mesa Marmara Rezidans Kartal projesinde 3+1'lerin peşin fiyatı 880 bin 200 TL olarak belirlendi...

Mesa Marmara ulaşım!

2+1 dairelerin satışları tamamlandığı projede teslimler 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mesa Marmara ulaşım bilgileri kapsamında İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Kartal Mesa Marmara Evleri fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede 2017 yılı Haziran ayında anahtar teslimlerinin yapılması planlanıyor.

Mesa Marmara Mesa Mesken satış ofisi!

Mesa Marmara Mesa Mesken satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kartal'da inşa edilen Mesa Marmara projesinde daireler 2017 yılı Haziran ayında teslim ediliyor...

Kartal Mesa Marmara lokasyon!

20 katlı tek bloktan meydana gelen proje Mesa Mesken imzası taşıyor. Projede 105 adet daire bulunuyor. Kartal Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Sahill Mesa Evleri teslimleri Haberi

Kartal Sahill Mesa Evleri teslimleri


Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından inşa ediliyor olan Sahill Mesa projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Sahill Mesa Kartal projesi 17 adet konuttan meydana geliyor.


Kartal Sahill Mesa iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Sahill Mesa Kartal projesinde yalnızca 4 oda 1 salon konut tipi tasarlandı. Sahill Mesa Evleri Kartal'da 16 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.


Kartal Sahill Mesa iletişim için 0216 451 93 70 - 71 - 72 telefon numarasından Kartal Sahill Mesa satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sahill Mesa Kartal fiyatları 1 milyon 530 bin TL'den başlıyor. 


Konutların 200 metrekare olarak tasarlandığı Kartal Sahill Mesa Evleri teslimleri 12 ay sonra gerçekleştiriliyor. Sahill Mesa ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor. Sahill Mesa ev fiyatları 2...