19 / 04 / 2024

kartal ulaşım

kartal ulaşım

Yeni açıklanan yatırımlarla birlikte hızlı bir yükselişe geçen Kartal’da dairelerin metrekare fiyatları 5 yılda yüzde 233 artış gösterdi...

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Daire Kartal Residence ulaşım!

Daire Kartal Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başladığı proje Bodur İnşaat imzası taşıyor.

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

Kartal Tual Adalar ulaşım!

Kartal Tual Adalar ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yer alıyor. 8 bloktan oluşan proje Dağ Mühendislik imzasıyla hayata geçirilecek.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY İnşaat DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Rezidans ulaşım!

DKY Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 7 blok halinde yükselen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Mesa Marmara ulaşım!

2+1 dairelerin satışları tamamlandığı projede teslimler 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Mesa Marmara ulaşım bilgileri kapsamında İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Manzara Adalar Rezidans ulaşım!

Manzara Adalar Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Kartal Yakacık lokasyonunda yer alıyor. Toplam 975 adet konuttan meydana gelen projede 2 bin 200 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

kartal ulaşım Haberi

kartal ulaşım

İstanbul’un prim potansiyeli yüksek 5 ilçesi arasında gösterilen Kartal, konut arzı açısından önemli bölgeler arasında yer alıyor. 20’inci yüzyılın başında İstanbul’un bir kasabası olarak nitelendirilen Kartal, 1960’lardan sonra önemli bir sanayi merkezi haline geliyor. Mimar Zaha Hadid tarafından çizilen kentsel dönüşüm projesi ile gündeme gelen bölge, sanayi ve lojistik alanlara yakınlığı, dünyanın en büyük adalet sarayının yer alacak olması ve geçtiğimiz aylarda hizmete giren Kadıköy-Kartal metro bağlantısı ile daha da cazip hale geliyor. 


Metro fiyatları uçurdu

Anadolu Yakası’nın ilk metrosu olma özelliği taşıyan Kadıköy-Kartal metro hattı, bölgede kiralık ve satılık daire fiyatlarının artış göstermesine sebep oldu. Bölgede 320 bin TL olan daire fiyatları 400 bin TL’ye kadar çıktı. Kiralık daire fiyatları 2011’de 650 TL’den 850 bin TL’ye çıkarken 2012’de ise bin...