24 / 04 / 2024

Kartepe askıya çıkan imar planı

Kartepe askıya çıkan imar planı

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları sürüyor. Rahmiye ve Arslanbey Mahallerinde muhtelif parsellerde yer alan imar uygulamaları çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Eyüpsultan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliği askıya çıktı! 

Eyüpsultan ilçesi, Abdulvedüt Mahallesi 101 ada (eski 8-9-10-11-12) 20 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.11.2020 tasdik tarihli KANİP ve KAUİP plan değişikliği askıya çıktı.

Afrika Birliğinden dünyaya çağrı: Faizleri askıya alın!

Afrika Birliği Dönem Başkanı ve Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle dünyaya faiz ödemelerini askıya alma çağrısı yaptı. 

Gültepe'nin imar planları askıya çıktı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının askıya çıkmasının ardından muhtarlar ve vatandaşların sorularına cevap verdi. 

Fransa'da yarından itibaren şirketlerin kira ödemeleri askıya alınacak!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, koronavirüsten ekonomik olarak olumsuz etkilenen şirketlere kolaylık sağlanacağını ve mali yardım yapılacağını, 300 milyon avro kaynak ayırdıklarını belirtti. Fransa'da yarından itibaren şirketlerin kira ödemeleri askıya alınıyor...

Liman Han, denize doğru kaydığı için ön cephesi askıya alındı!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Eminönü'ndeki 113 yıllık Liman Han denize doğru kaydığı için ön cephesini uzmanlar, mimar ve mühendisler eşliğinde çok dikkatli ve özenli bir çalışmayla çelik konstrüksiyon ile askıya aldık" dedi...

İskenderun'un imar planı askıya çıkarılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kent Merkezi ve yakın etrafındaki 3250 hektar büyüklüğüne sahip 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama planının askıya çıkarılacağını duyurdu.

Doğan Cansızlar: İhalesi yapılmış projelerin askıya alınması zor!

Eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Prof. Dr. Doğan Cansızlar YEP'te' kamu tasarrufu' konusunda yer alan 'ihalesi yapılmamış ve ihalesi yapılmış ancak henüz başlanmamış yatırım projelerinin askıya alınması' kararıyla ilgili açıklama yaptı. 

Yunusemre kentsel dönüşüm projesi askıya çıktı!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm projesinin askıya çıktığını duyurdu. 

Samsun’da Arap üniversitesi projesi askıya alındı!

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Topaloğlu, ilçede yapılacak Arap üniversitesinin 15 Temmuz'dan dolayı askıya alındığını açıkladı.

Kartepe planları onaylandıktan sonra askıya çıkacak!

Kartepe ilçesinin 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Komisyonunda onaylanması ardından askıya çıkartılacak.

Kartepe FSM'de 55 hektar alanın imar planı askıya çıktı!

Kartepe Belediyesi iskan alanlarındaki şuyulandırma çalışmaları kapsamında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi´nde 55 hektar alanda askı haritaları hazırlanarak askıya asıldı.

İstanbul Valiliği'nin askıya çıkardığı planların yüzde 90'ı imar!

ÇEVRE ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce döneminde İstanbul Valilliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde yaklaşık 1367 adet bakanlık işlemi askıya çıkarıldı. Askıya çıkan işlemlerin % 90’ında imar planı değişikliği oldu.

Kartepe askıya çıkan imar planı Haberi

Kartepe askıya çıkan imar planı

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde parselasyon planlarının bir an önce yapılması hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Av. M. Mustafa Kocaman’ın talimatıyla imar uygulamaları (Şuyulandırma) çalışmaları sürüyor. Rahmiye ve Arslanbey Mahallerin de muhtelif parsellerinde yer alan şuyulandırma çalışmasının 30 gün süreyle askıda kalacağı açıklandı.

RAHMİYE VE ARSLANBEY MAHALLELERİ

Kartepe Rahmiye Mahallesi sınırları içinde yer alan Rahmiye 31 Nolu imar uygulama ve Arslanbey Mahallesinde ki muhtelif parselleri kapsayan imar uygulama bölgesinde yapılan 3194 Sayılı imar kanununun 18. Madde imar uygulaması (Şuyulandırma) işi 6 Ocak 2020 tarihinden bu yana İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde 30 gün müddetle askıya çıkarıldı.

30 GÜN SÜREYLE ASKIDA

Kartepe Belediyesi yetkilileri, uygulama alanı içinde taşınmazı olan vatandaşların belirtilen yasal süre içinde askı haritası ve parselasyon planlarını inceleyebileceklerini, varsa talep ve itirazlarını dilekçe...