23 / 04 / 2024

Kasaba 3.Etap ne zaman teslim

Kasaba 3.Etap ne zaman teslim

Villa tiplerinin 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Kasaba 3.Etap fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 715 bin TL'den başlıyor.

Akören 3. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Konya Akören kura sonucu 2+1 listesi!

Akören 3. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı ve Konya Akören kura sonucu 2+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte  Konya Akören detayları...

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi ne zaman?

Başvuruların yarın sona ereceği KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor. Peki KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi ne zaman?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinde 1.508 adet daire satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları195 bin TL'den başlıyor. Peki KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ta başvurular devam ediyor. Proje 24 ay sonra teslim edilecek. Peki 1.508 dairelik projenin KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu ne zaman açıklanacak?

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ne zaman teslim edilecek?

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ta fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Peki başvuruların başladığı KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ne zaman teslim edilecek?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan KİPTAŞ  Silivri 3. Etap Konutları'nda 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor..

KİPTAŞ Silivri 3. Etap fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ bugün  Silivri 3. Etap kapsamında 1.508 adet daireyi satışa çıkardı. Projede başvurular başladı. PekiKİPTAŞ Silivri 3. Etap fiyatları ne kadar?

30 soruda KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap satışa çıktı. Başvuru yöntemiyle satışa çıkan projede fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Hiç evi olmayanları ev sahibi yapacak projede 1.508 adet daire bulunuyor. Peki projede başvurular ne zaman başlayacak? İşte 30 soruda KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap...

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap son başvuru!

24 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesinde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap son başvuru ne zaman?

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları!

TOKİ'nin Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında Emeklilere Özel olarak inşa edilen 403 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli başvuruları ne zaman sona erecek?

Kasaba 3.Etap ne zaman teslim Haberi

Kasaba 3.Etap ne zaman teslim

Sosyal kullanım alanları arasında projede basketbol ve voleybol sahaları, fitness ve yoga salonları Sosyal Kulübü (kafe, restoran, etkinlik alanı), yüzme havuzları, tenis kortları, yürüyüş parkurları bulunuyor.


Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği proje toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçiriliyor.


Peşin ödemelerde yüzde 5,4 indirim yapılan projede villa tipleri 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Kasaba 3.Etap ödeme planı kapsamında projede yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan kısım için 24 ay taksitlendirme sağlanırken, banka kredili 120 ay taksit seçeneği de kullanılıyor.


Kasaba 3.Etap fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 715 bin TL'den, 4 oda...