27 / 04 / 2024

Kasaba 3.Etap projesi

Kasaba 3.Etap projesi

Kasaba 3.etap Çekmeköy projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Kasaba 3.etap projesinde daire fiyatları 850 bin liradan başlıyor...

Çekmeköy Kasaba 3.etap Ömerli ev fiyatları!

Çekmeköy Kasaba 3.etap Ömerli ev fiyatları 850 bin liradan başlıyor. İş Altınhas imzasını taşıyan Kasaba 3. etap projesi Mart 2017 yılında teslim ediliyor...

Kasaba 3.Etap fiyat!

Villa tiplerinin 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Kasaba 3.Etap fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 715 bin TL'den başlıyor.

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ın ruhsatı alındı!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap projesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri! Akören 3. Etap fiyat listesi!

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri ve Akören 3. Etap fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Akören 3. Etap projesi için başvurular ne zaman başlayacak? İşte Konya Akören 3. Etap detayları...

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

Körfezkent 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. ve 3. Etap için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 2. Etap ve 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Silivri Alipaşa 3. Etap ihalesi yarın!

İstanbulluları ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Silivri Alipaşa 3. Etap projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Silivri 3. Etap projesinde ÇED süreci başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Silivri 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı. Proje 72 milyon 450 bin TL'ye mal olacak.

Kasaba 3.Etap projesi Haberi

Kasaba 3.Etap projesi


160 bin metrekare alanda yükselen Kasaba 3.etap projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy'e bağlı Ömerli bölgesinde inşa ediliyor. Kasaba 3.etap projesi İş Altınhas tarafından hayata geçiriliyor.


Kasaba 3.etap projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daireler ve 4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon villalar yer alıyor. Kasaba 3.etap projesi 156 bağımsız birimden meydana geliyor.



Kasaba 3.etap Çekmeköy teslim tarihi!


Kasaba 3.etap Çekmeköy teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kasaba 3.etap Ömerli ödeme planı dahilinde yüzde 25 peşinatla yüzde 0,30 faiz oranıyla 24 ay, yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sağlanıyor. Peşin alımlara yüzde 6,5 indirim yapılıyor.


İş Altınhas Kasaba 3.etap satış ofisi ile 0216 435 83 57 numaralı telefonu arayarak irtibata...