24 / 04 / 2024

kasım ayı altın tahminleri

kasım ayı altın tahminleri

Güvenilir yatırım araçları arasında yer alan altın, bu ay itibarıyla yükseliş trendine geçti. Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni rekor için tarih verdi. İşte detaylar...

Altın 25 gün sonra bu rakamı görecek! 1 gram bile altını olanlar dikkat! Bu son dakika tahminine hemen bir göz atın!

Yatırımcıların en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında yer alan altının gram fiyatı geçtiğimiz günlerde 960 TL'ye kadar indi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altının 25 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden altının onsu bugün 2016 dolar oldu. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın bugün ne kadar? 28 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları fırladı! 14,18 ve 22 ayar altın bugün ne kadar oldu? 21 Kasım Salı altın fiyatları!

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları bugün adeta fırladı. Peki 24 ayar çeyrek altın kaç lira? Gram altın bugün ne kadar? 21 Kasım Salı altın fiyatları.

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Peugeot Kasım ayı kampanyasını duyurdu! 6 farklı modelde yüzde 0,99 faiz avantajı!

Peugeot Kasım ayına özel kampanyasının detaylarını duyurdu. Bu kapsamda Peugeot'da düşük faizli kredi ve takas desteği sağlanacak. Peki, Peugeot otomobil fiyatları ne kadar, kaç TL?

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde meydana gelen altınfaki düşüş bugün durdu. Peki Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 9 Kasım 2023 altın fiyatları.

Altında ters dalga! Fiyatlar düşüyor! Altın yatırımcıları hemen bakın! 7 Kasım Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yeni hafta düşüşle başladı. Aşağı yönlü hareketine bugün de devam eden altının ons fiyatı 1972 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım, tam Ata altın ne kadar oldu? 7 Kasım Salı altın fiyatları.

kasım ayı altın tahminleri Haberi

kasım ayı altın tahminleri

Yönünü yukarı doğru çeviren ve güvenilir yatırım araçları arasında yer alan altında asıl yükselişin başlayacağı tarih açıklandı. Altının efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamada söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığına değinerek, altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan hızlı yükselişlerin sadece tepki yükselişi olduğunu, bu ay başlayan yükselişin ilk rekorunun gerçekleşeceği tarihi duyurdu.

ALTIN FİYATLARINDAKİ YÜKSELİŞİN İLK REKORU...

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları için bunun asıl yükseliş olmadığını söyleyerek, gram altındaki yükseliş için tarih de verdi.

Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, altın ve gümüş fiyatlarında sadece dolar endeksinin...