19 / 04 / 2024

Kasım Fikret Dayıoğlu biyografi

Kasım Fikret Dayıoğlu biyografi

Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir? Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kasım Fikret Dayıoğlu ne zamandan beri görev alıyor? İşte Kasım Fikret Dayıoğlu'nun biyografi...

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

e-Devlet'ten başvurana 1250 TL verilecek! Aile Destek Programı kasım ayı ödemeleri o tarihte hesaplara yatacak!

Aile Destek Programı kasım ayı ödemeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelere 850-1250 TL arasında maddi destek sağlıyor. Peki, Aile Destek yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? Her ay 1250 TL kimlere verilecek? İşte ayrıntılar...

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan açıklama geldi!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu "Hedeflediğimiz düşük enflasyon ortamının sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışı için bir önkoşul olduğunun farkındayım" dedi. Kavcıoğlu ayrıca "Politika faizini enflasyon üzerinde bir düzeyde oluşturmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'ndaki mağazasını kapattı!

Futbolcu Sabri Sarıoğlu futboldan elde ettiği gelirle ticarete atılıp mağaza açmıştı. Sarıoğlu Nişantaşı'nda açtığı mağazayı kapattı.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yeni otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında toplandı. Toplantıda Sakarya yatırımları konuşuldu...

Zeki Toçoğlu'ndan Karasu ve Kocaali'ye 45 milyonluk müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına bir yenisinin daha ekleneceğinin müjdesini verdi.

Zeki Toçoğlu'ndan kaçak yapılarla mücadeleye tam destek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kaçak yapılarla mücadele eden Adapazarı Belediyesi'ne tam destek verdi.

Keleşoğlu Feza Sitesi'nde metrekaresi 7 bin 700 TL!

İnşaat sektöründeki 35 yıllık deneyimiyle kentsel dönüşüme adım atan Keleşoğlu İnşaat, Kadıköy/Erenköy’deki ilk projesi Feza Sitesi’ni hayata geçiriyor.Feza Sitesi’nde metrekare fiyatları 7 bin 700 TL’den başlıyor.

Silivri Gümüşoğlu Pasajı'nda yıkımlar tamamlandı!

Silivri sahilinde can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan Gümüşoğlu Pasajı’nın yıkımı, Silivri Belediyesi ve İBB ekipleri tarafından başarıyla tamamlandı. Yollar temizlenerek, yaya ve araç trafiğine açıldı.

Silivri Gümüşoğlu Pasajı’nda yıkım başladı!

Kamulaştırma çalışmaları 6 yıldır devam eden, Silivri sahilinde can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan Gümüşoğlu Pasajı’nda, Silivri Belediyesi ve İBB ekipleri tarafından yıkım çalışmaları başlatıldı.

Zeki Toçoğlu'ndan dönüşüm müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre sözünü verdikleri bir dönüşüm çalışmasında daha projelendirme işlemlerinin sonlandığını açıkladı.

Kasım Fikret Dayıoğlu biyografi Haberi

Kasım Fikret Dayıoğlu biyografi

Kasım Fikret Dayıoğlu kimdir?

Kasım Fikret Dayıoğlu, aslen Urfa- BİRECİK'li olup, 1956 yılında Babasının Yedek Subay olarak görev yaptığı Çorum'da doğdu. İlk, orta ve liseyi Babasının memur olarak görev yaptığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bitirdi. 1982 yılında Ankara Üniversitesi SBF' siyaset ve İdare Bölümünden mezun oldu. 


1983-1985 yıllarında Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nde müfettiş yardımcısı olarak görev yaparken İçişleri Bakanlığına intisab ederek 1985 yılında maiyet memuru olarak göreve başladı. 


Maiyet memurluğu sonunda çekilen kura ile Ahlat ilçesinde göreve başladı. Sırayla Pülümür, Yomra, Karapınar, Kozan, Malkara ve Erdek ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı. 02/10/2004 tarihinde Manavgat Kaymakamı olarak atandı. 04 Ekim 2004-18 Şubat 2005 tarihleri arasında 57. Dönem Milli Güvenlik Akademisine müdavim olarak katılarak mezun oldu. İçişleri Bakanlığınca düzenlenen çeşitli seminerlere ve yurtdışı eğitimlere katıldı. 


2009...