20 / 04 / 2024

Kastamonu ağaç sanayi

Kastamonu ağaç sanayi

Türkiye’deki her üç kapıdan biri Kastamonu’da üretiliyor. Ancak en büyük sürpriz maden ve mermerlerde bulunan rezervler. İhracatı bu zenginlik uçurmuş durumda. Kastamonu maden ve ağaç sanayiine yatırımcı bekliyor...

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şahin tarafından kuruldu.

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teven İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Eren tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Zararsız tarafından kuruldu.

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Uçkun tarafından kuruldu.

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

Saco İnşaat Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saco İnşaat Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin tarafından kuruldu.

Kastamonu ağaç sanayi Haberi

Kastamonu ağaç sanayi

Topraklarının yarısından fazlası ormanlarla kaplı olan Kastamonu, ahşap sektöründe sessizce markalaşma çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye’deki her üç konuttan birinin ahşap kapısını üreten kent, şimdi de butik masif mobilya satan firmaların gözdesi oldu.


Üç yıldır kendi çabalarıyla ‘Ahşap Fuarı’ düzenleyen kentten Mudo Concept ve Ndesign bu yıl alım yapmaya başladı. Ndesing alımın yanı sıra Kastamonu’da üretim yapmaya da hazırlanıyor. Kentte 12 işletme butik ahşap üretimi yapıyor. 50 usta yeni tasarımlar konusunda çalışıyor. 19 ilçedeki köyler ise samanlıklarından, ambarlarına kadar eski ahşaplarını bu sektöre satıyor. Fırınlarda yakılmaya yollanan eski ambar kapıları yeniden ekonomiye kazandırılıyor. Türkiye’nin en büyük yonga levha fabrikalarından birine hem isim veren hem de ev sahipliği yapan kent, bu alanda 3 fabrikanın üretim yaptığı ülkenin tek şehri konumunda. 600 kapı üreticisinin...