25 / 04 / 2024

Katan Yapı

Katan Yapı

Katan Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Turgut Kaya tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları...

Deprem Vakfı Başkanı da isyan etti: Betona su katan müteahhide bir daha ihale verilmesin!

Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik’e göre yıkıcı depremin yarattığı ağır tablonun nedeni şartnameye uygun iş yapılmaması. Bunun için de yanlış uygulama sigortası teminatıyla betona su katan müteahhide ihale verilmemesi gerekiyor.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Siltaş Yapı lansman toplantısı 9 Haziran'da!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011'den bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, yeni projesinin basın toplantısını 9 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Ege Yapı Ispartakule'nin lansmanı 21 Ocak'ta!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Ispartakule projesinin basın toplantısını 21 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Murat Kurum: TOKİ çok güzel işler yapıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 250 bin konut üretim projesinin ilk ayağı olan 50 bin yeni sosyal konutun etaplar hâlinde yapılacağını belirterek, TOKİ'nin ülkeye ve vatandaşlara değer katan projeler hayata geçirmeye devam edeceğini söyledi...

Sur Yapı’dan ‘Her Yeni Ev Yeni Bir Yolculuk’ kampanyası!

Bölgesine değer katan projelere imza atan Sur Yapı, 12 konut projesi ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesini kapsayan yeni kampanya başlattı. Kampanyada cazip fırsatlar sunuluyor.

İşte Bodrum'a değer katan projeler!

Bodrum son dönemde 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. İşte Bodrum'a değer katan projeler!

Ege Yapı Kağıthane projesine 3 bin 500 ön talep geldi!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelere imza atan gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, Kâğıthane ve Maslak’ın buluşma noktasındaki yeni projesi için 3.500 adet ön talep aldı.

Katan Yapı Haberi

Katan Yapı

Katan Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Turgut Kaya tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. Katan Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi hissesinin tamamı Turgut Kaya'ya ait. 


Katan Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Katan Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi adres: Eyüp, Alibeyköy Akşemsettin Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi,...