25 / 04 / 2024

Katar Ulusal Bankası emlak danışmanlığı

Katar Ulusal Bankası emlak danışmanlığı

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Merkez Bankası'nın brüt rezervleri 8 milyar dolar arttı!

Merkez Bankası'nın toplam rezervleri Katar swap anlaşmasının yapıldığı 22 Mayıs ile biten haftada 8 milyar dolar arttı.

TCMB ile Katar Merkez Bankası arasındaki swap tutarı yükseltildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Katar Merkez Bankası arasındaki swap tutarı tadil edilerek 15 milyar ABD doları karşılığı Türk lirası ve Katar riyaline yükseltildi.

Kıbrıs Merkez Bankası projesinin bütçesi Maliye’ye mi bağışlanacak?

Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın kazananı proje için yüksek güvenlikli, yüksek metrekareli bir Merkez Bankası binası inşaatı için ayrılan bütçenin bu zor günlerde Maliye’ye bağışlanıp bağışlanmayacağı merak ediliyor.

Merkez Bankası ile Katar Merkez Bankası arasındaki swap tutarı yükseltildi!

Yerel para birimleri üzerinden gerçekleştirilen ticareti kolaylaştırmayı hedefleyen swap anlaşması 5 milyar dolar karşılığı Türk lirası ve Katar riyaline yükseltildi.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Katar Ulusal Müzesi'nin mimarisinde Osmanlı esentisi!

Katar’da 10 yılda inşa edilen 5.5 milyar liraya mal olan Ulusal Müze, çöl zambağını andıran mimarisiyle dikkat çekiyor. Katar Prensesi Şeyha El Mayassa El Tani, müzeyi oluştururken Osmanlı arşivlerinden de yararlandıklarını söyledi.

2. Expo Turkey by Qatar bugün başlıyor!

MÜSİADA Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD’ın Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar ve Katar Ticaret Bankası üst düzey yöneticisi Atilla Kuruçayırlı ile birlikte bugün başlayacak fuar dolayısıyla dün basın toplantısı gerçekleştirdiler. 

Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor!

THY, Milli Piyango, Ziraat Bankası, Halk Bankası gibi Türkiye’nin dev şirketlerini portföyünde bulunduran Türkiye Varlık Fonu ile Katar Devlet Fonu ortak oluyor. İşte Para Dergisi’ndeki o haber...

Merkez Bankası Katar’da temsilcilik açtı!

Dünyada 5 büyük kentte temsilcilik açan Merkez Bankası şimdi de Katar’da temsilcilik açtı

Azerbaycan Merkez Bankası faiz oranlarını yükseltti!

Azerbaycan Merkez Bankası, faiz oranlarını 2,5 puan yükseltti. Kararın ulusal para birimi manata olan güveni artırmak amacıyla alındığı kaydedildi.

Katar Havayolları, Sabiha Gökçen'den her gün uçacak!

Katar'ın ulusal havayolu şirketinden yapılan açıklamada, haftada 4 gün düzenlenen Doha- İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarının, artan talep nedeniyle, 26 Ekim'den itibaren haftanın her günü yapılacağı duyuruldu.

Bursa Cumalıkızık ve Bergama Dünya Mirası Listesi'ne eklendi!

Bursa Cumalıkızık ve Bergama'yı Dünya Mirası Listesi'ne ekledi. Katar Ulusal Kongre Merkezi'ndeki, UNESCO Dünya Miras ve 38. Dünya Miras Komitesi toplantısında Bursa Cumalıkızık ve Bergama'nın dosyaları oy birliğiyle Dünya Mirası Listesi'ne kaydedildi...

Katar Ulusal Bankası emlak danışmanlığı Haberi

Katar Ulusal Bankası emlak danışmanlığı

Ortadoğu ve Afrika bölgesindeki en büyük finansal kuruluş olan Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Türk emlak firması Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; anlaşma kapsamında, yatırımcıların daha çok tercih ettiği İstanbul, Bursa, Ankara, Antalya, İzmir ve Yalova şehirlerine odaklanılacak.

Ticaret Bakanlığı sitesinde yer alan habere göre, Realty World 33 bölgede 160 danışmanlık ofisi ve 1500 emlak danışmanı ile hizmet veriyor.

QNB ise; Katar, İngiltere, Fransa, Lübnan, Türkiye ve Ürdün'de sınır ötesi konut kredisi hizmeti...