16 / 04 / 2024

katar

katar

Tarihi yarımadadaki 10 milyar lira değerinde olan otel yabancılara satılacak. Türk Hava Kurumu'nun (THK) en değerli mülkü olan Laleli'deki tarihi otel binasının Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Fast food devinin devri tamamlandı!

McDonald’s Türkiye’nin 54.5 milyon dolara Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın Avusturya’daki iştiraki Boheme Investment’a devri sonuçlandı. McDonald’s Türkiye’nin Katarlılara devri bitti.

McDonalds Türkiye satıldı! Bakın yeni sahibi kimler?

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

Havelsan Katar'da ofis açacak!

Havelsan Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Özçakır, Ortadoğu'ya yöneleceklerini belirtti. Özçakır, Ortadoğu'daki ilk ofisin Katar'da açılacağını belirtti.

Katar’dan toplu konut teklifi!

Sabah, Daily Sabah ve aHaber'in basın sponsorluğunda Doha'da gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda yatırımcılarla görüşen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar’dan toplu konut teklifi aldıklarını açıkladı.

Türk-Katar işbirliğinin gelişmesi için önemli alt yapı oluşturuldu!

Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed bin Abdullah Al Rumaihi, işbirliğinin arttırılması için her iki devletin de önemli bir alt yapıyı oluşturduğunu ve geliştirmek için gerekli tüm desteğin de verileceğini söyledi.

Teknik Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı Katar'da!

Teknik Yapı, 6 yeni projesini Katar Expo Fuarı'nda tanıttı. Firma, satışa çıkacağı üç yeni projesinin lansmanını Katarlı yatırımcılara yaptı.

Tekfen'den Katar’da 5 milyar dolarlık imza!

Tekfen Holding, Expo Turkey by Quatar’a katıldı. 12 yılda toplam 2.4 milyar dolarlık 7 proje tamamlayan firma, Katar'da toplam 5 milyar dolar iş aldı.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları artış trendine girdi!

Expo Turkey by Qatar'da Türkiye-Katar Sektör Liderleri Zirvesi düzenlendi. Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Towar: "Katar'ın, 20 milyar dolar olan Türkiye'deki yatırımları artış trendine giriyor" dedi.

Türk inşaat şirketleri Katar'da 20 milyar dolarlık iş alacak!

Türk inşaat şirketleri gözünü Expo Turkey By Qatar Fuarı'na çevirdi. Medyacity Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, 2022’ye kadar Türk şirketlerinin Katar’da alacağı taahhüt işinin 15-20 milyar dolara ulaşacağını söyledi.

Türk inşaat firmaları Katar'da 15 yılda 17 milyar dolarlık proje yaptı!

Katar’ın ticaretinden 15-20 milyar dolarlık taahhüt işi almak isteyen 154 Türk şirketi, Expo Turkey By Katar fuarında buluştu.

Türk inşaatçılar Katar'da gövde gösterisi yaptı!

Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda Türk işadamları katılım gösterdi.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Türkiye'ye yeni Katar yatırımı yolda!

İnşaat, ulaşım, gemi ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteren 2,5 milyar dolar cirolu Katar merkezli Al-Hodaifi Rocks, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Katar'da Türk müteahhitleri için 170 milyar dolarlık fırsat!

Katar ve Türkiye inşaat projeleri için işbirliği yapılacak. Expo Turkey by Qatar Fuarı ile Türk müteahhitlere 170 milyar dolarlık proje fırsatı doğuyor.

Sinpaş, Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor!

Sinpaş, 300’den fazla Türk firması ve Körfez Bölgesi’nden 3000’den fazla iş adamını bir araya getirecek olan Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor.

katar Haberi

katar

4 bin metrekare alanda 265 odası ve çok sayıda dükkanın yer aldığı Teyyare Apartmanları halen otel olarak işletiliyor ve yıllık4 milyon lira gelir elde ediliyor. Birgün Gazetesi'nde yer alan İsmail Arı imzalı habere göre, THK Kayyum Heyeti, geçtiğimiz günlerde şube müdürleriyle bir toplantı yaparak otelin Varlık Fonu'na devir kararının alındığını açıkladı. Yapılan toplantıda Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya, otelin gerçek sahibinin devlet olduğunu, oteli gerçek sahibine devrederek Eylül-Ekim aylarına kadar devir işlemlerini gerçekleştireceklerini bildirdi.

Söz konusu otel için Varlık Fonu ile görüşmelerin devam ettiğinin belirtildiği haberde, otelin Varlık Fonu'na devredilerek Türk Hava Kurumu'nun tüm borçlarının kapatılacağı ve kurumun yapılacak seçimden sonra faaliyetlerine devam edeceği söylendi. Satıştan sonra kurumun borçlarının kapanacağı ayrıca kasasında da para kalacağı kaydedilirken, kulislerde otelin Varlık Fonu aracılığıyla...