29 / 03 / 2024

Fast food devinin devri tamamlandı!

Fast food devinin devri tamamlandı!

McDonald’s Türkiye’nin 54.5 milyon dolara Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın Avusturya’daki iştiraki Boheme Investment’a devri sonuçlandı. McDonald’s Türkiye’nin Katarlılara devri bitti.



Anadolu Grubu, Türkiye’deki McDonald’s restoranlarının franchise işletmeciliğini yapan Anadolu Restoran İşletmeleri’nin Katarlı Boheme Investment şirketine 54.5 milyon dolara devrinin tamamlandığını ifade edildi.

Firmadan KAP’a yapılan bildirimde işlem 30 Haziran’da sonuçlandı. İşlemin Anadolu Grubu için oluşturduğu kâr 853 milyon 650 bin TL olarak kayda girdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön