28 / 03 / 2024

McDonald\'s

McDonald\'s

Girişimci Emre Mermer (41), 2004 yılında İstanbul'un `gecekondu' semtlerinden Küçükarmutlu'da Türkiye'nin en lüks kasaplarından birisini açınca herkes çok şaşırmıştı

McDonald’s’tan karın doyuran kampanya! Bir menü alana bir menü bedava. İşte 14 Eylül 2012 McDonald’s fiyat listesi

Fast food zinciri McDonald’s dünya kupası şerefine düzenlediği kampanya ile bir menü alana bir menü bedava veriyor. Mobil uygulama üzerinedn alınacak fırsat kodu ile geçerli olacak kampanyanın detayları haberde. İşte McDonald’s restoranının menü fiyat listesi ve kampanya detayları!

McDonald’s’tan doyuran haber! 1 menü alana 1 menü bedava günleri başladı

McDonald’s’tan kaçırılmayacak fırsat… 15 Ekim 2022 tarihine kadar 1 menü alana 1 menü bedava kampanyası başladı. Fast food deyince dünyada ilk akla gelen markalardan biridir McDonald’s… Şimdi öyle bir kampanya haberi duyurdu ki kaçacak gibi değil. 1 Eylül’de başlayan bir menü alana bir menü bedava k

Fast food devinin devri tamamlandı!

McDonald’s Türkiye’nin 54.5 milyon dolara Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın Avusturya’daki iştiraki Boheme Investment’a devri sonuçlandı. McDonald’s Türkiye’nin Katarlılara devri bitti.

McDonald's'tan 'Çok gizli' 15 Temmuz şifresi: Kamuda görevli üst düzey yetkilli isim açıkladı

Dünayanın en büyük fast food yemek zincirlerinden birine sahip olan Mc Donald's'tan ilginç bir adım geldi. Şirketin aldığı karar gündeme bomba gibi düşecek. Kamuda çalışan üst düzey bir görevli "Çok gizli bilgi" diyerek sızıntıyı yaptı. Eğer bu iddia doğruysa...

Angus Carnie topladığı çöplerden ev inşa etti!

Angus Carnie, McDonald's restoranlarından topladığı kartonlar ve diğer bulduğu çöplerle bir ev inşa etti. İşte o ev...

McDonald’s Kazakistan'da ilk restoranını 2015'te açacak!

Fast-food restoran şirketi McDonald’s Kazakistan'da ilk restoranını 2015'in ikinci yarısında açacak.Kazakistan McDonald’s'ın dünya genelindeki 120'inci noktası ve Avrupa operasyonları üzerinden yönetilecek 39'uncu pazarı olacak.

McDonald's Kazakistan'da ilk restoranını 2015'te açacak!

Fast-food restoran şirketi McDonald's Kazakistan'da ilk restoranını 2015'in ikinci yarısında açacak. Kazakistan McDonald's'ın dünya genelindeki 120'inci noktası ve Avrupa operasyonları üzerinden yönetilecek 39'uncu pazarı olacak.

McDonald's Rusya'daki 4 şubesini kapattı!

Rusya Federal Tüketici Haklarını Koruma Servisi (Rospotrebnadzor), McDonald's'ın Moskova'daki 4 şubesini geçici olarak kapattı. Rospotrebnadzor'un şirket aleyhinde dava açacağı ve raporu mahkemeye sunacağı da kaydedildi.

Rusya'da 4 McDonald's şubesi kapandı!

Ukrayna kriziyle adeta soğuk savaş günlerine dönüş yapan Rusya ve Amerika ilişkilerinde fatura, global markalara kesiliyor. Rusya'da kapitalizmin simgesi olarak gösterilen uluslararası restoran zinciri McDoanld's'lar, sağlık yönetiminin testinden geçemedi

McDonald's Moskova'daki 4 şubesini kapattı!

Rusya Federal Tüketici Haklarını Koruma Servisi (Rospotrebnadzor), McDonald's'ın Moskova'daki 4 şubesini geçici olarak kapattı. Rospotrebnadzor'un şirket aleyhinde dava açacağı ve raporu mahkemeye sunacağı da kaydedildi.

Putin Kırım'ı bir eğlence ve ticaret merkezine dönüştürmeyi planlıyor!

Putin'in Kırım'dan Singapur yaratma planı şimdiden sekteye uğramaya başladı. Önce bankacılık sektörü çatırdadı, ardından McDonald's kepenk kapattı. Rusya'nın Kırım'dan Singapur benzeri bir ticaret merkezi yaratma planı ülkeye pahalıya mal olmaya başladı.

McDonald's Kırım'dan çıktı!

ABD’li McDonald's Kırım'daki faaliyetlerini 'imalata bağlı' nedenlerle dondurdu. Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kırım'daki çalışanlara Ukrayna'daki herhangi bir McDonald's restoranında çalışmaları için teklif götürüleceği kaydedildi...

McDonald’s Vietnam'da şube açtı!

Geçtiğimiz yıllarda Burger King ve Kentucky Fried Chicken gibi ünlü markalarla tanışan Vietnam halkı Ho Chi Minh kentinde (eski adı Saigon) McDonald’s hamburgerleriyle de tanışacak.

McDonald\'s Haberi

McDonald\'s

Eski bir finansçı olan Mermer, `Dükkan' adlı bu kasabın hemen yanı başına bir de lüks biftek evi (steak house) kondurmuştu. Geçen süre zarfında biftek evlerini ikiye çıkaran, 3 tane de hamburgerci açan Mermer, şimdi de yurtdışına yayılmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar işleri `Ağabey Gıda' firması altında yürüten Mermer, işleri büyütmek için ailesiyle birlikte `Dükkan Gıda' adlı yeni bir şirket kurdu. Mermer şunları anlatıyor:

McDonald's'a karşı `Dükkan'
"İzmit'te besicilik yapıyoruz. Toptan ve perakende et satıyoruz. Restoranlarımız var. İşler yavaş yavaş bizi aşmaya başladı. 2 yıl önce 10 kişiydik. Bugün Dükkan'da 60 kişi çalışıyor. Seneye 12 hamburgerci ve 2 steak house daha açacağız. Çalışan sayımız 250 olacak.

Yurtdışına da açılmaya karar verdik. Lübnan, Yunanistan ve Ukrayna'ya yer bakıyorum. İlk Dükkan Lübnan'da açılacak. Bu kadar...