25 / 04 / 2024

Kavaklı stadı çalışmaları 2017

Kavaklı stadı çalışmaları 2017

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kavaklı’ya sosyal tesis müjdesi verdi. İmamoğlu aynı zamanda Kavaklı Stadı'nı yenileyeceklerine değindi.

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmaları sürüyor. Silivrispor-Manisaspor maçı, Silivri Stadı'nın deprem sonrası tedbir amaçlı kapatılması nedeniyle Çatalca Stadı'nda oynanacak...

Malatya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar için tören düzenlendi.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Hatayspor Stadı'nda çalışmalar hızlandı!

Hatayspor İkinci Başkanı Sunar, "Stadyumda çalışmalar hızlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyumumuzun 2018-2019 sezonunun ikinci yarısından sonra devreye alınacağını tahmin ediyorum" dedi..

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Göztepe Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın 9 Eylül’de temelini attığı sembolik törenin ardından Göztepe Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Alsancak Stadı için çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Alsancak Stadı'nın plan tadilatını onaylamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde de çalışmalar hızlandı

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için çalışmalar hızlandırıldı!

TFF 1'inci Lig'in başlamasına günler kala İzmir temsilcileri; Göztepe ve Altınordu'nun bu sezon iç saha maçlarını oynayacağı Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için başlatılan çalışmalar hızlandırıldı.

Bursa Atatürk Stadı için yıkım çalışmaları başladı!

Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına kadar maçlarına ev sahipliği yapan Atatürk Stadı’na ilk kazma vuruldu. Stadın beton ve demir yoğunluğu tespit edilirken, yıkımı için ilk çalışmalar da başladı

Kavaklı stadı çalışmaları 2017 Haberi

Kavaklı stadı çalışmaları 2017

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kavaklı’da büyük değişim yaşanacağının müjdesini verdi. 


Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’ne meydan, sosyal tesis, kreş ve örnek cadde gibi birçok alanda yatırım yaptıklarını dile getiren İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi’nin yıldız projeleri arasında yer alan Üç Köy Üç Meydan Projesi’nin bir ayağının Kavaklı'da olacağını dile getirdi. 


Kavaklı stadının bulunduğu alanı ve Marmara Caddesi’ni çok fonksiyonlu bir hale getireceklerine dikkat çeken İmamoğlu stadın Eylül ayında modern bir yapıya sahip olacağını vurguladı. İmamoğlu stadın yakınlarına Aile Sağlığı Merkezi ve Kurs Merkezi’nin yapılacağını dile getirdi. İmamoğlu, Kavaklı’ya aynı zamanda bir sosyal tesis kazandırmak için çalışmalara başladıklarını vurguladı. 


Ekrem İmamoğlu "Birkaç mülkiye kamulaştırmaya çalışıyoruz. Kavaklı’da değişim başladı. Yakın zamanda bu değişimi hissedeceksiniz” diye konuştu." 


Yeni...