20 / 04 / 2024

Kavcı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kavcı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kavcı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Kavcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da Okmeydanı, H.Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu

Addmix Hayvancılık Danışmanlık İnşaat Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Addmix Hayvancılık Danışmanlık İnşaat Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Kartal ve Vijdan Parklak imzasıyla kuruldu.

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Çetin Özevin imzasıyla kuruldu.

Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedikıta Elektrik Proje İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Coşar ve Ahmet Bıçak imzasıyla kuruldu.

Yazyap İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazyap İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Yunus Yazıcıoğlu imzasıyla kuruldu.

Srk Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srk Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye iel bugün Seyah Kış ve Rasim Karaca imzasıyla kuruldu.

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Karlantuş ve Raşan Karlankuş Sulku imzasıyla kuruldu.

Faraday Teknik Kontrol Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faraday Teknik Kontrol Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Semih Şentürk ve Halil Topbaştekin imzasıyla kuruldu.

Betton İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betton İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Toktaş ve Mahir Akpolat imzasıyla kuruldu.

Nika Proje Yönetimi Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nika Proje Yönetimi Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Mehmet Akif İbrahimoğlu imzasıyla bugün kuruldu.

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talu Sınai Ekipmanları Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Tamer Otuzlu imzasıyla kuruldu.

3em Danışmanlık Hizmetleri Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3em Danışmanlık Hizmetleri Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aytaç Demir imzasıyla kuruldu.

Teknus Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknus Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Musa Yılmaztürk, Muhammet Ali Özeken ve Mustafa Özeken imzasıyla kuruldu.

Optimum Yer Bilimleri Ve Zemin Güçlendirme Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Yer Bilimleri Ve Zemin Güçlendirme Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mehmet Emin Güneri imzasıyla kuruldu.

Kavcı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kavcı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kavcı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Kavcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. Kavcı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışındaki her türlü özel kuruluşlar ile belediyeler resmi kurum ve kuruluşlara ait yap sat emanetusulü 9ve yap işlet devret şeklinde inşaat ve taahhüt alanında betonarme kargır prefabrik hafriyat ve dekupaj işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kavcı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Okmeydanı, H.Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi, B Blok, Kat: 5...