20 / 04 / 2024

Kaya City teslimleri

Kaya City teslimleri

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de,taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor...

Kaya City Residence ne zaman teslim?

Kaya City Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaya City projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 311 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kaya City'de 297 bin liraya 2+1!

Celaloğlu tarafından inşa edilen Kaya City projesi İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Projenin teslimleri için 2014 yılının Ağustos ayı hedefleniyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 297 bin liradan başlıyor.

Kaya City projesinde 384 bin liraya 3+1!

Celaloğlu tarafından hayata geçirilen Kaya City projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 384 bin liradan başlıyor.

Kaya City projesinde 3+1 daireler 370 bin lira!

Celaloğlu tarafından hayata geçirilen Kaya City projesinin teslimlerinin 2014 yılının Ağustos ayında yapılması hedefleniyor. Projede 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 370 bin liradan başlıyor.

Kaya City'de 3+1 daireler 370 bin TL!

İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçirilen Kaya City projesinin Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Kaya City'de 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 370 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Kaya City'de 235 bin liraya 2+1 satılık daire!

Celaloğlu E7 Yapı Market işbirliğiyle hayata geçirilen ve İstanbul Avrupa Yakası Kayaşehir'de konumlandırılan Kaya City'de 2+1 konutlar 235 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

Nidapark Kayaşehir teslimleri!

Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nidapark Kayaşehir teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe konut teslimleri!

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Tempo City daire teslimleri!

Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Sur Yapı Tempo City daire teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe daire teslimleri!

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. City Hill Sancaktepe daire teslimleri ne zaman?

Tempo City Kağıthane teslimleri ne zaman?

Sur Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği Tempo City projesinde fiyatlar indirim avantajıyla 592 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Nidakule Tahincioğlu Kayaşehir teslimleri!

Nidakule Kayaşehir projesinde sıfır faizle 60 ay taksitlendirme yapılabiliyor. Projede ofislerin yanı sıra mağaza, restoran ve eğlence alanlarına da yer veriliyor...

Bakırköy City Kartaltepe teslimleri!

Bakırköy City Residence'de dairelerin alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe teslimleri ne zaman yapılacak?

Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Bakırköy City Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peki Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman?

615 daire ve 120 dükkan meydana gelen Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman? Proje İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası taşıyor.

Adım İstanbul Kayaşehir teslimleri ne zaman?

İntaya, EYG ve İntes Ortak Girişimi'nin projesi Adım İstanbul Evleri'nde 615 daire ve 120 dükkan yer alıyor. Peki Adım İstanbul Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız üniteden oluşuyor. Proje Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek. Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri ne zaman?

Toplam 603 adet daire ve 17 adet ticari birimin yer aldığı projede daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peki Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri ne zaman?

Kaya City teslimleri Haberi

Kaya City teslimleri

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de,taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor. 


Celaloğlu ve E7 Yapı Market işbirliği ile gerçekleştirilen projede, 30 Ekim'de oturum başlayacak. 11 katlı bloklar 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede, 2+1'lerde 310 bin ile 325 bin lira arasında, 3+1 daireler 384 bin. 4+1 daireler 470 bin liradan satılıyor. 


Dünya 


Telefon: (0212) 486 31 93

Web Adresi: