26 / 04 / 2024

kayaşehir alt gelir grubu toki fiyatları

kayaşehir alt gelir grubu toki fiyatları

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge alt gelir grubu başvuruları 23 Mart'ta başladı. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödenen projede konut teslimlerinin Ağustos - Eylül aylarında yapılması planlanıyor.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de 16 bin 148 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Kurayla satışa sunulan projede başvurular devam ediyor. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvuru bedeli ne kadar?

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek?

Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuru tarihleri...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

kayaşehir alt gelir grubu toki fiyatları Haberi

kayaşehir alt gelir grubu toki fiyatları

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge konut fiyatları 134 bin 570 TL'den başlıyor, 158 bin 836 TL'ye kadar yükseliyor. Projede 16 bin 148 TL peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün.


TOKİ Kayaşehir 23. Bölge alt gelir grubu başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin İstanbul İli'ndeki tüm şubelerince kabul ediliyor. Proje 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.


Toplam 400 adet konutun alt gelir grubuna özel olarak kurayla satışa sunulduğu TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de dairelerin büyüklükleri 75,1 metrekare olarak tasarlandı.


TOKİ Kayaşehir 23. Bölge ödeme koşulları kapsamında yüzde 12 peşin ödemelerde; kalan konut bedeli için 657,90 TL'den başlayan taksitlerle 180 ay vade imkanı sunuluyor.


TOKİ Kayaşehir 23. Bölge alt gelir grubu başvuruları 30 Nisan Perşembe günü sona erecek. Projede konut sözleşmeleri asil hak sahipleri için 11 Mayıs ile...