23 / 04 / 2024

Kayaşehir Nidapark Başakşehir satış ofisi

Kayaşehir Nidapark Başakşehir satış ofisi

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Başakşehir projesinde dairelerin satış fiyatları 552 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki, 348 konutun yer aldığı Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı nereden geçecek? Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda hizmete açılacak!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık" dedi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro hattı 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro hattının 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabileceğini söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devri bu hafta yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devrinin yapılacağını belirtti...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Kayaşehir Nidapark Başakşehir satış ofisi Haberi

Kayaşehir Nidapark Başakşehir satış ofisi


Nidapark Başakşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul'un avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Nidapark Başakşehir projesinde satışlar devam ediyor.


Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesi 24 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. 5 blok olarak tasarlanan Nidapark Başakşehir projesinde 348 daire ve 48 dükkan bulunuyor.



Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?


Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinde teslimler 2017 yılının Ekim ayında yapılıyor. Nidapark Başakşehir projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemeler yapılıyor.


Nidapark Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Nidapark Başakşehir projesinde fiyatlar 552 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Nidapark Başakşehir'de daire alanları 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Başakşehir'de spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness, sauna gibi sosyal donatılar bulunuyor.




Nidapark Başakşehir...