29 / 03 / 2024

KAYI Okulları

KAYI Okulları

2016 yılında kurulan KAYI Okulları 20 milyon dolarlık yatırımla ilk kampüslerini açtı. KAYI Okulları CEO'su Deniz Demirtaş, 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

KAYI Okulları ilk kampüsünü Çekmeköy'de açtı!

2016 yılında kurulan KAYI Okulları 20 milyon dolarlık yatırımla ilk kampüslerini açtı. KAYI Okulları CEO'su Deniz Demirtaş, 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi.

Karaman'a yeni okullar geliyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Siyahser Mahallesi’nde 24 derslikli ve Abbas Mahallesi’nde 16 derslikli inşa edilen okulları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Uğur Okulları 50 okula ulaşacak!

Uğur Okulları Türkiye'nin dört bir yanındaki okullarına yenilerini ekleyecek. Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel,Bursa'da da üniversite kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Ümit Kalko FETÖ okullarına talip oldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, "Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz." dedi

Mektebim Okulları iki yıl içinde 60 yeni okul açacak!

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

İSTEK Vakfı Okulları, İzmir'de okul açıyor!

İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, yeni nesiller yetiştiren İSTEK Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir’de öğrencilere kapılarını açıyor.

Van'da yeni okullar inşa edilecek!

Van Valisi İbrahim Taşyapan, kentteki eğitim yatırımları ve akademik başarı durumunu değerlendirdi. Toplantıda, kentte inşa edilecek yeni okullar için uygun yerlerin hızla belirlenmesi gerektiği belirtildi.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Çanakkale'nin köylerinde konteyner okullar kuruldu!

Çanakkale Ayvacık'ta ard arda meydana gelen depremlerden sonra bazı köylere konteyner okullar kuruldu. Gülpınar köyündeki iki okul tamamlandı.

Bahçeşehir Okulları'nın hedefi 150 kampüs!

Bahçeşehir Okulları, kampüs sayısını 2 yılda 150’ye çıkarmayı hedefliyor. Yeni açılacak kampüslerle 4 bin yeni personele de istihdam sağlanacak.

İzmit'teki okullar onarılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile faaliyete geçirilen okul hizmet masası, okulların eksiklerini gideriyor. İzmit'te geçen bir yıl içinde okullarda 214 tamirat işi yapıldı.

Ortaöğretim okullarının spor salonları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ortaöğretim okullarının spor imkanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti.

KAYI Okulları Haberi

KAYI Okulları

2016 yılında kurulan KAYI Okulları ilk kampüslerini 20 milyon dolarlık yatırımla açtı. 


KAYI Okulları CEO'su Deniz Demirtaş, "Şu anda sadece Çekmeköy Ömerli'de okulumuz var. Kendi bünyemizdeki okul sayısını arttırarak büyümeyi düşünüyoruz. Öncelikli hedefimiz kurduğumuz eğitim modelinin tam olarak yerleşmesi. İlk etapta kendi bölgemizde büyük bir anaokulu ve lise daha sonra Avrupa Yakası'nda büyük bir kampüs, sonrasında Ankrara'da bir kampüs açma planımız var. Beş yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacağız. Bu sürecin ardından franchising düşünebiliriz. Programlarımızı kullanma hakkı vermeyi de düşünüyoruz" diye...