20 / 04 / 2024

kayışdağı arsaları

kayışdağı arsaları

Ataşehir'in finans merkezi olacağı tartışmalarıyla prim yapacak her gayrimenkul satıldı. Bu nedenle de Ataşehir'e komşu bölgeler Kayışdağı, Ferhatpaşa ve Şerifali prim yaptı. Şerifali'de arsaların metrekaresi bin 500 dolara kadar çıktı.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bursa’da imarlı 24 arsa satılacak! Arsaların fiyatları belli oldu!

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tam 24 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların depolama alanı olarak kullanıldığı ve 24 Kasım’da kapalı teklif usulüyle satılacağı öğrenildi.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Konya'da 12 ve 16 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsaları sakın kaçırmayın!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 12 ve 14 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Borsada kayıplar yüzde 16,18’i bulsa da 7100 beklentisi korundu!

Borsa İstanbul’da bu senenin başından bu yana kayıp yüzde 16,18’i buldu. Uzman kurumların hazırlamış oldukları raporlarda seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla fiyatlamalar üzerindeki baskının azalacağı belirtiliyor.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Halk GYO Antalya arsalarının değeri belli oldu!

Halk GYO Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi, 27943 ada 57; 58 ve 17 parsellerde kayıtlı arsaların değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Ankara'da ticarethane ve konut imarlı arsalar satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Vilayetler Birliği Başkanlığı, İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Ankara'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Şimdi bakın! 

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ resmen açıkladı! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satışı yarın başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 27 ildeki 349 arsa yarın ve 30 Haziran'da satışa sunuluyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'dan da arsaların yer aldığı satışla ilgili tüm detaylar belli oldu...

Konya'da 18 ve 24 ay taksitle satılık arsalar! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 18 ay ve 24 ay taksit yapılacağı de belirtildi.

Kuru kayısıda rekor! Kayısının kilosu ne kadar?

Malatya’nın incisi kuru kayısıda rekor kırıldı. Kayısı başkenti Malatya 2022 sezonu yaş ve kuru kayısı rekoltesi belli oldu. Sonuçlar çiftçilerin ve esnafı bir hayli mutlu etti. İşte detaylar!

kayışdağı arsaları Haberi

kayışdağı arsaları

ATAŞEHİR finans merkezi oluyor, 20 bin bankacı gelecek, yeni projeler yolda derken bölgede arsa bitti. Cebine parasını koyup da arsa almak için Ataşehir'e giden artık eli boş dönüyor. Bu nedenle Ataşehir'in etrafındaki bölgeler prim yapmaya başladı. Ataşehir'in etrafındaki Küçükbakkalköy, Şerifali, Ferhatpaşa ve Küçük Çamlıca, Çakmak gibi bölgeler yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Ataşehir'de TEM otoyoluna komşu olan Şerifali bölgesine ilk olarak Acarlar Sitesi yapıldı. Devamında ise Türk-İş Blokları kooperatifi evleri geldi. Dudullu ile Kozyatağı arasında kalan bölgenin şu anda TEM'e bağlantısı bulunan yol ise 1980'li yıllarda dereydi. 1980'li yıllarda tarla muamelesi gören Şerifali, Kayışdağı...