19 / 04 / 2024

kayseri Ahi Evran konut projesi

kayseri Ahi Evran konut projesi

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin, Ahi Evran Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek olan konutların temelleri atıldı. Proje kapsamında bölgeye 3 bin yeni konut inşa edilecek.

Başkentte 29 adet gayrimenkul satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran mahallesinde yer alan 29 adet bağımsız bölümü satıyor. Peki Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara'da 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Çiftçiler dikkat! Bunları eken boş dönmüyor, toprağın her yerinden oluk oluk fışkırıyor

Orta Kızılırmak Vadisi'nde yüksek verimli 25 kuru fasulye çeşidi adayı belirlendi. Bu fasülyeler toprakla buluştuğunda müthiş verim veriyor ancak aralarından sadece 4'ü tescil edilecek. Bu fasulyelerin hangisi olduğunu öğrenmek için Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Ziraat Fakültesi'yle iletişi

Ahi Evran Külliyesi'ne millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kırşehir'deki Ahi Evran Külleyesi çevresi için yeni bir projeyi hayata geçireceklerini belirterek millet bahçesi için yer arayışında olduklarını dile getirdi. 

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Kayseri'de 34.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahi Evran Mahallesi'nde 34 milyon 825 bin 620 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 20 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da 3 bin konutun temeli atıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin, Ahi Evran Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek olan konutların temelleri atıldı. Proje kapsamında bölgeye 3 bin yeni konut inşa edilecek.

Ahi Evran Üniversitesi'ne 1.500 kişilik kongre ve kültür merkezi!

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, inşaatı tamamlanan kongre ve kültür merkezinin kısa sürede hizmete açılacağını açıkladı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdu!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanması için inşa edilen 2 bin 664 yataklı öğrenci yurdunun taşınma işlemi başladı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Kayseri'ye yeni itfaiye binası inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ahi Evran Mahallesi’ne yeni bir itfaiye binası yapacak.

kayseri Ahi Evran konut projesi Haberi

kayseri Ahi Evran konut projesi

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin, Ahi Evran Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 3 bin yeni konutun temelleri atılarak inşaatları başlandı. 

CNN'de yer alan habere göre; Ahi Evran Mahallesi'ndeki temel atma törenine, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, Yavuz Selim ve Ahi Evran Mahallesi sakinleri katıldı. 

Törende konuşan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın daha modern bir şehir görünümü kazanması için kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini açıklayarak, "Ahi Evran Mahallesi’nde yapımı başlamış olan dönüşümün yanı sıra yeni etabının temelini atıyoruz. İnşaatlar yapılıyor ama bunun arkasında büyük emekler var. Hedefimiz en hızlı şekilde kazasız, belasız projelerin inşaatını tamamlamaktır. Bu zamana kadar...