25 / 04 / 2024

2018 Kayseri Kocasinan’ın inşaat yılı olacak!

2018 Kayseri Kocasinan’ın inşaat yılı olacak!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaydar, Ahi Evran Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi. 



Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları tam hızıyla sürüyor. Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaydar, Ahi Evran Mahallesi’ndeki dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre “2018 yılı Kocasinan’ın inşaat yılı olacak” diyen Başkan Çolakbaydar, “Ahi Evran Mahallesi kentsel dönüşüm alanında, inşaatına başladığımız konutlarımız inşallah en kısa sürede tamamlanıp hak sahiplerinin huzurlu bir şekilde oturacakları yuvalar haline gelecek. Geçtiğimiz yıllarda   2018 yılı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bizim için inşaat yılı olacak demiştim. Ahi Evran bu çalışmalardan biridir.  Çalışmalar sadece Ahi Evran’la sınırlı kalmayacak, Kocasinan bölgesi tamamen bir şantiye haline gelecek. Yeni Kocasinan’ı hızlıca hazırlamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın, son derece çağdaş konutlar içerisinde yaşayabilmeleri için hazırlanan bu evlerin, en kısa sürede tamamlanmasını diliyorum. Mevlam, kazasız, belasız hemşerilerimize anahtarlarını teslim etmeyi nasip etsin” diye konuştu.


Geri Dön