20 / 04 / 2024

kayseri Bilim Sanat Merkezi son durum

kayseri Bilim Sanat Merkezi son durum

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'nin İkinci Bilim Sanat Merkezinde inşaat çalışmaları tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Tarihi Kayseri Kalesi Ekim ayında hizmete açılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından müze ve kültür sanat merkezine dönüştürülen Tarihi Kayseri Kalesi, Başkan Büyükkılıç tarafından tanıtılacak

Kayseri Bilim Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK tarafından Kayseri’ye kazandırılan Kayseri Bilim Merkezi’nde Bilim Kampı açılış için gün sayıyor.

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Köşk'e sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Köşk ilçesine kazandıracağı beş yıldızlı sosyal yaşam merkezinin temelini yarın atacak. Sosyal tesiste yüzme havuzu, fitness salonu, sanat ve mesleki eğitim için derslikler yer alacak.

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

Kayseri Bilim Merkezi açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü (sağda) ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki (solda), TÜBİTAK ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocasinan ilçesindeki Anadolu Harikalar Diyarı'nın içine yapılan Kayseri Bilim Merkezi'nin açılışına katıldı.

Kayseri Bilim Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2016 yılının son gününde şehrimiz için önemli bir yatırım olan Anadolu'nun en kapsamlı Bilim Merkezi'ni hizmete açacak.

Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı sürüyor!

Bakan Avcı, Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında incelemede bulundu, şehit ailesini ziyaret etti.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

kayseri Bilim Sanat Merkezi son durum Haberi

kayseri Bilim Sanat Merkezi son durum


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı son sürat süren ikinci bilim sanat merkezinin en kısa zamanda hizmete gireceğini açıkladı.

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, Kartal Kavşağı'nda hayırsever Murat Kantarcı tarafından yaptırılan merkezin inşaatında incelemeler yaparak, Kantarcı'dan bilgi aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kantarcı, merkezin yapılacağı yerin tahsisi için emek veren Büyükkılıç'a teşekkürlerini sunarak, "Merkezin böyle güzel bir yerde yapılması çok önemliydi. Emeği için teşekkür ediyorum. Bilim sanat merkezleri yetenekli ve zeki öğrencilerin heba olmaması için çok önemli. Böyle bir okulu yaptırma imkanı verildiği için herkese teşekkür ederim." dedi.

Başkan Büyükkılıç da Kantarcı'nın hayırseverler şehri Kayseri’nin en güzel kanıtlarından birini daha ortaya çıkardığını dile getirerek, Kantarcı ve ailesine teşekkürlerini sundu.

Bilim sanat merkezinin ulaşım rahatlığı olan bir bölgede bulunduğunu...