25 / 04 / 2024

Kayseri İncesu 3. etap toki başvuru tarihleri

Kayseri İncesu 3. etap toki başvuru tarihleri

Toki Kayseri İncesu 3. etap projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı.

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

O ilde 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, İncesu ilçesinde yer alan 18 adet arsayı satıyor. Peki Kayseri İncesu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kayseri İncesu 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri İncesu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri İncesu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Kayseri'de 24.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İncesu İcra Dairesi Kayseri İncesu'da yer alan fabrikayı 24 milyon 864 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Naci Görür'den 2 il için deprem açıklaması!

Dün Kayseri'de 3.8 ve 3.9, Aydın'da da 3.9 şiddetlerinde depremler yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremleri değerlendirdi. 

Kayseri İncesu 3. etap toki başvuru tarihleri Haberi

Kayseri İncesu 3. etap toki başvuru tarihleri

Kayseri İncesu 3. Etap Sultansazı Projesi kapsamında yer alan  1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


Kayseri İncesu Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş İncesu Şubesi aracılığıyla olacak. 


Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı!

Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı, 30 Aralık 2016 tarihine kadar  ilgili bankanın İncesu Şubesi tarafından kabul edilecek. 


Satış duyurusu için