28 / 03 / 2024

Kayseri İpek İnşaat

Kayseri İpek İnşaat

KAYSERİ Mobilya sektörünün markalarında biri olan İpek Mobilya, İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi Çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Dila İpek İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dila İpek İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Taştaban tarafından kuruldu.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri İpek İnşaat Haberi

Kayseri İpek İnşaat

Daha önce yaptığı alışveriş merkezleri ile inşaat alanında tecrübe edinen İpek Grup inşaat sektöründe faaliyet gösteren Altınok Kardeşler ile ortaklık yaptı. Grup, İpekar İnşaat ile İstanbul, Ankara ve Kayseri'de yapacakları lüks konutları müşterilerine sunacak. 


İlk projelerinin lansman toplantısında konuşan İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, konut alanında ilk durak olarak Kayseri'yi seçtiklerini belirtti.' İpek Diamond' adlı projeleri hakkında bilgi veren Arslan , "Kayseri'nin Erciyesevler muhitinde yapılacak ilgili bütün planlarımızı ve tedarik sürecimizi tamamladık. Doğayla dost projeleri benimsiyoruz. Aslında proje önceliğimiz İstanbul'daydı. Kayseri'deki projelerimiz ön plana çıkınca İstanbul'daki şirketimizi Kayseri'ye getirdik. Diamond projemizle 130 konut inşaatını 2016 yılında bitireceğiz. Bu dairelerimiz 240 -280 metrekare alana sahip olacak. Konforlu yaşam alanlarından vale hizmetine kadar en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz projemizde daire...