19 / 04 / 2024

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 12. Cadde yangın

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 12. Cadde yangın

Kayseri' de bir mobilya fabrikasında çıkan yangında, fabrika büyük zarar gördü. Hafta sonu mesaisi yapan işçiler gözyaşlarına boğuldu. Fabrikadaki yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi...

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni cami yapılıyor!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda yeni cami inşaa ediliyor. Yeni cami için ilk harç döküldü.

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık!

TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu 7 Aralık henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 kura sonuçları listesi!

Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Karaman Organize Sanayi 7 Aralık 2016 yeni kura sonuçları listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Organize Sanayi kura sonuçları tam listesi 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekim tarihi!

428 adet daireden meydana gelen Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekim tarihi...

TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekilişi 2016!

428 konuttan oluşan TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Karaman Organize Sanayi kura çekilişi 2016..

Karaman Organize Sanayi TOKİ kura tarihi!

TOKİ ile Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi projesindeki 428 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, Karaman Organize Sanayi TOKİ kura tarihi...

Moodbasic & Dresslove Kayseri'de açıldı!

Moodbasic & Dresslove Şubesi Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın katılımlarıyla açıldı.

Karaman Toki Organize Sanayi kurası!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman Toki Organize Sanayi kurası ne zaman?

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde imar planı değişikliği!

Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/16000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 3 Kasım 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 3 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 12. Cadde yangın Haberi

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 12. Cadde yangın


Kayseri'de bir mobilya fabrikasında çıkan yangında, fabrika büyük zarar gördü. Haftasonu mesaisi yapan işçiler gözyaşlarına boğuldu. Yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi.


Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 12. Cadde'de bir mobilya fabrikasında öğle saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle fabrikanın üç hangarının büyük bölümüne sıçrayan yangına itfaiye ekipleri hemen müdahale etti. 10 itfaiye ekibine olay yerine gelen fabrika sahipleri ve çalışanlar da yardım etti. Hafta sonu mesaisi için işyerinde bulunan işçiler yangını çaresizce izledi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yangın kontrol altına alındıktan sonra soğutma çalışmalarına başlandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme...