19 / 04 / 2024

Kayseri OSB anaokulu projesi

Kayseri OSB anaokulu projesi

Kayseri OSB'de çalışan annelerin hayatını kolaylaştırmak için Kayseri OSB içerisinde anaokulunun yapımına ilişkin bir protokol imzaladı. Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde yapılması planlanıyor.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Kayseri Mimarsinan OSB'ye 20 milyon liralık yatırım!

Kayseri'de yer alan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 20 milyon TL'lik yatırım bütçesi ayrıldı.

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

Kayseri'ye yeni OSB kurulacak!

İç Anadolu Bölgesi'nin sanayi ve ticaret kenti olan Kayseri, ihracatta hedef büyüttü. Mobilya, metalden mamul eşyalar, gıda, yapı malzemeleri, plastik eşya, tekstil gibi sektörlerin öne çıktığı kentin geçen yıl ki ihracat rakamı 1 milyar 900 milyon dolar. ..

Kayseri Mimarsinan OSB'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan tesis vasıflı gayrimenkul 3 milyon 485 bin 190 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kayseri'ye ihtisas OSB'ler geliyor!

Kayseri'ye ihtisas OSB'ler geliyor. Kayseri, bu sene e-ticaret kanallarının artması ve ihtisas OSB'lerinin devreye girmesiyle 2.2 milyar dolarlık ihracat yapmayı hedefliyor..

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

Kayseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamam!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamamlanması planlanıyor.

Kayseri OSB anaokulu projesi Haberi

Kayseri OSB anaokulu projesi

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan annelerin hayatını kolaylaştırmak ve çocuklarını rahatlıkla bırakabilmeleri için Kayseri OSB içerisinde 16 derslikli anaokulunun yapımına ilişkin Kayseri Valiliği ve Kayseri OSB yönetimi ile bir protokol imzaladı. Kadın istihdamında engellerden biri de çocukların bakımı. Çalışan kadınlar için yapılacak olan bu anaokulunda anneler çocuklarını buraya bırakıp, gönül rahatlığıyla işlerini yapabilecekler.


Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, "Anaokulunun 2017-2018 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde yapılması planlanıyor. OSB’de çalışan annelerin çocuklarına önemli bir kolaylık sağlamış olacak”dedi. Kamçı ayrıca,bölge içerisinde yapılması planlanan 16 derslikli anaokulunun yapımına arsa bağışlayarak katkı sağlayan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür etti.


Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB'de yaklaşık 65 bin çalışan var. Bu çalışanların çocuklarına yönelik anaokulu ihtiyacı olduğunu söyleyerek, önemli bir...