19 / 04 / 2024

kayseri pınarbaşı devlet hastanesi nerede

kayseri pınarbaşı devlet hastanesi nerede

İki gün önce 9 bin metre karelik, Pınarbaşı Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında çalışma yapmak için alana gelen iş makineleri, Pınarbaşı Belediye yetkililerinin kendilerinden izin alınmadan çalışma başlattıkları gerekçesi ile engellendi...

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Pınarbaşı tarafından kuruldu.

Konya'da 20 bin 501 metrekarelik arsa 24 taksitle satılıyor! KDV'den muaf imarlı arsalar!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Aşağıpınarbaşı Mahallesinde yer alan 20 bin 501 metrekarelik arsayı 24 taksitle satılıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

O ilde 9 adet arsa satılıyor! Konut imarlı arsa alma fırsatını kaçırmayın! 

Balıkesir Edremit Belediyesi, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri tek tek açıklandı. 

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı'nda yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Konya'da 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkadı. 

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

Büyükşehir Belediyesi Konya'da 24 ay taksitle arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

O ilde yüzde 25 peşinat ve 3 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde, Pınarbaşı, Karamanlı ve Aksu mahallelerinde yer alan 5 arsa satılıyor. İşte fiyat bilgisi...

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 15 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Tolga Pınarbaşı tarafından açıldı.

kayseri pınarbaşı devlet hastanesi nerede Haberi

kayseri pınarbaşı devlet hastanesi nerede


Kayseri Pınarbaşı ilçe merkezinde yapılması planlanan, Pınarbaşı Devlet Hastanesi inşaat alanındaki çalışmalar, mevcut MHP'li belediye tarafından engellendi.


İki gün önce 9 bin metre karelik, Pınarbaşı Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında çalışma yapmak için alana gelen iş makineleri, Pınarbaşı Belediye yetkililerinin kendilerinden izin alınmadan çalışma başlattıkları gerekçesi ile makine operatörlerine cezai işlem uygulanacağı ileri sürülerek çalışma zabıta ekipleri tarafından durduruldu.


Pınarbaşı belediyesine bağlı zabıta ekiplerinin iş makinelerine müdahale etmesi ile ortam gerilirken, Ak Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Tuncay Altıparmak ve Ak Belediye Başkan Adayı Yusuf Kemal Altıparmak'ın araya girmesi ile olay daha fazla büyümeden engellendi.


İş makineleri dün itibari ile tekrar inşaat alanına gelerek çalışmalarına başladı. Ak Parti Belediye Başkan Adayı ve ilçe teşkilatı inşaat alanına gelerek çalışmaları takip etti.


Önceki gün meydana gelen olay...