25 / 04 / 2024

kayseri yüzme havuzlu pazar yeri

kayseri yüzme havuzlu pazar yeri

Kocasinan Belediyesi, pazar yerlerinin formatını değiştiriyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, spor alanları ve kafeteryaların bulunduğu pazar yerleri yapımı için ilk adım atıldı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın ihalesi 2019'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 142 kilometre uzunluğundaki Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren hattıyla ilgili olarak, "Proje çalışmalarımız tamamlandı. 2019 yılı içerisinde finansman teminini müteakip ihalesine çıkılacaktır." dedi.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

kayseri yüzme havuzlu pazar yeri Haberi

kayseri yüzme havuzlu pazar yeri


Kocasinan Belediyesi, pazar yerlerinin formatını değiştiriyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, spor alanları ve kafeteryaların bulunduğu pazar yerleri yapımı için ilk adım atıldı.


Pazar esnafını sık sık ziyaret ederek, esnafın ve vatandaşın gönlünü kazanan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan sakinlerinin çok daha iyi, çok daha modern, sağlıklı ve işlevsel pazar yerlerine sahip olması için çalıştıklarını vurguladı. Bu çerçevede işe Erciyesevler ve Mimarsinan Mahalleleri’nde yapılacak pazar yerlerinin ihalesini yaparak başladıklarının müjdesini veren Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımızın sadece mutfak alışverişi ile sınırlı kalmayacakları, içerisinde; alışveriş yaparken dinlenmeleri için kafeteryalar, sağlıklı yaşam için spor yapabilecekleri fitness salonları, aktivite için derslikler ve hatta düğün salonu bulunan pazar yerleri inşa edeceğiz. Mahallelerimizin ihtiyacını karşılayacak olan bu pazar yerlerini, hızlı bir şekilde yaptırarak...