27 / 04 / 2024

Kayseride Suriyeli inşaat işçisi öldü

Kayseride Suriyeli inşaat işçisi öldü

Kayseri'nin Melikgazi Mahallesi 1599. Sokak'ta çalıştığı inşaatın 14. katından düşen Suriyeli işçi hayatını kaybetti.

Suriyeliler Türkiye'de inşaat şirketi kuruyor!

Türkiye’de ticari faaliyet gösteren Suriyeliler, Türk iş adamlarıyla ortaklık arıyor. Gayrimenkul, ithalat-ihracat, tarım, inşaat, gıda, tekstil, turizm, eğitim gibi alanlarda faaliyet gösteren Suriyeli işadamları Türkiye'de şirket kuruyor.

Suriyeli inşaat mühendisi Türkiye'de konut yapmak istiyor!

Suriye'de, iç savaştan önce inşaat mühendisi olarak çalışan Navaf Ebu Raşit Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduktan sonra mesleğini yapabilmenin hayalini kuruyor. Raşit, "Yıllarca evler, iş merkezleri ve okullar inşa ettik. İnşaat mühendisi olarak Şam'daki birçok yapıya elim değdi.''dedi.

Suriyelilere en çok inşaat sektörü için çalışma izni verildi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca, gerekli şartlara sahip olup başvuru yapan 3 bin 800 Suriyeli sığınmacıya çalışma izni verildi... İzinler en çok inşaat, tekstil ve imalat sektörlerini kapsıyor...

Kayseri'de Suriyeli inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri'nin Melikgazi Mahallesi 1599. Sokak'ta çalıştığı inşaatın 14. katından düşen Suriyeli işçi hayatını kaybetti.

Üniversiteli Suriyeliler inşaat alanında iş arıyor!

Suriyeli adayların eğitim durumlarına bakıldığında yüzde 60’ının üniversite mezunu olduğu görülüyor. Büyük oranda üniversite mezunu olan adaylar en çok inşaat, eğitim ve turizm sektörlerindeki ilanlara başvuruyor.

Suriyeli işçiler inşaat sektörüne de talip!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu, Türk İş Dünyasının Türkiye’deki Suriyeliler Konusunda Görüş, Beklenti ve Önerileri başlıklı raporunu dün tanıttı. Suriyelilere mevsimlik işçi, gıda sektörü ve inşaat sektöründe talep olduğu raporda yer aldı.

Taksim'de inşaat iskelesi çöktü!

Taksim’de fırtına nedeniyle 10 katlı bir inşaatın iskelesi çöktü. İskele altında kalan 2 kişi yaralanırken, Cumhuriyet Caddesi çift yönlü trafiğe kapatıldı. Yaralılardan birinin 10 yaşlarında Suriyeli bir çocuk olduğu ifade ediliyor...

Kilis'te inşaat sektörü hareketli!

Kilis'te, havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Kilis kent merkezinin nüfusu kadar Suriyeli bulunması nedeniyle konut açığının giderilmesi için özel sektör tarafından konut yapımı hızlı bir şekilde sürüyor...

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Kayseride Suriyeli inşaat işçisi öldü Haberi

Kayseride Suriyeli inşaat işçisi öldü

Alınan bilgiye göre, Melikgazi Mahallesi 1599. Sokak'taki bir inşaatın 14. katında çalışan Suriyeli işçi Hüseyin İsa (20) dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü.


İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, İsa'nın hayatını kaybettiğini belirledi.


İsa'nın cesedi, incelemenin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna...