23 / 04 / 2024

Kazan Belediyesi açılışı ne zaman

Kazan Belediyesi açılışı ne zaman

Kazan Belediyesi'nin yeni hizmet binasının yapımında sona gelindi. Geçici kabul için binada incelemelerde bulunan yetkililer, eksikleri tespit ederek üstlenici firmanın tamamlamasını istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Sarıyer Belediyesi'nin yeni binası yarın açılıyor!

Sarıyer Belediyesi yeni hizmet binası yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılışa katılacak.

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası 1 Nisan'da açılıyor!

Sarıyer Pınar Mahallesi'nde inşa edilen Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası 1 Nisan'da açılışa hazırlanıyor. Bina, dünyanın ilk yeşil sertifikalı kamu binası olacak.

Antalya Belediyesi Hizmet Binası açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Açılış Töreninde konuşma yaptı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi yarın açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesinde yapımı tamamlanan Kültür Merkezi açılıyor. Düzce’nin ‘kültür ve sanat’ kimliğini güçlendirecek önemli bir yatırıma imza atan Düzce Belediyesi, yapımı tamamlanan modern kültür merkezini hizmete açıyor.

İskenderun Belediyesi Yüzme Havuzu hizmete açılıyor!

İskenderun Belediyesi yüzme havuzu vatandaşların hizmetine açılıyor. Sarıseki’deki sosyal tesisleri içerisinde bulunan yüzme havuzu 10 Eylül Cumartesi günü halkın hizmetine açılacak.

Polatlı Hanımlar Konağı açılıyor!

Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği görkemli açılış törenleri ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Üçpınar Mesire Alanı’nı hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlarına ara vermeden devam ediyor.

Polatlı Üçpınar Mesire Alanı bugün açılıyor!

Geçtiğimiz hafta düzenlediği görkemli açılış töreni ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri’ni hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlara ara vermeden devam ediyor.

Düzce Belediyesi toplu açılış töreni 2 Mart'ta!

Düzce Belediyesi tarafından 2 Mart tarihinde toplu açılış yapılacak. Bir süre önce yapımları tamamlanan, Arapçiftliği parkı, Hanımlar Lokali ve Beton Santralinin açılışları gerçekleştirilecek.

Eyüp Belediyesi yeni hizmet binası açılış için gün sayıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Açılış için gün sayan Eyüp Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Çan Belediyesi Paket Arıtma Tesisi'nin temsili açılışını yaptı!

Çan Belediyesi tarafından ilçedeki mahallelerde bulunan AKSU çeşmelerinden akan suyun kalitesini artırmak amacıyla Tepeköy'deki AKSU Depolarının yanına kurulan Merkezi Paket Arıtma Tesisinin temsili açılışı yapıldı.

Ankara Kazan'da futbol sahası açılış töreni yapıldı!

FİFA standartlarında sentetik futbol sahası açılış törenine Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Eski Belediye Başkanı Yusuf Fideantek, Kazan Spor eski ve yeni yöneticiler ile yüzlerce sporcu katıldı.

Osmancık Belediyesi'nden toplu açılış ve temel atma töreni!

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4 yeni yatırım ve ilçe merkezindeki doğalgaz şehir içi iletim hatları yapım işi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Kazan Belediyesi açılışı ne zaman Haberi

Kazan Belediyesi açılışı ne zaman

Kazan Belediyesi'nin yeni hizmet binasının yapımında sona gelindi. Geçici kabul için binada incelemelerde bulunan yetkililer, eksikleri tespit ederek üstlenici firmanın tamamlamasını istedi. 


Belediyenin öz kaynakları ile Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptırılan yeni hizmet binasının geçici kabulü için yetkililer binada incelemelerde bulundu. Bina, 2 kat yer altında, 17 kat yer üstünde olmak üzere toplam 19 kat olarak inşa edildi. İçerisinde hizmet müdürlüklerinin yanı sıra alışveriş merkezi, sinema ile toplantı ve nikah salonları bulunuyor. Günün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilecek, teknolojik verilerle donatılmış şekilde inşa edilen bina, Kazan'ın gelecek vizyonu açısından da önemli bir yapı özelliğini taşıyor. 


Habertürk...