24 / 04 / 2024

KB Taahhüt iletişim

KB Taahhüt iletişim

KB Taahhüt Ticaret Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Kaba tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Şimşek tarafından kuruldu.

Kortek Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kortek Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Korkut Şimşek tarafından kuruldu.

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemont Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Şimşek tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Cyp İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyp İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Cevdet Şimşek tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esemenli Profesyonel Yönetim Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Şimşek Esemenli tarafından kuruldu.

Aksoy Construction İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Construction İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Gökbörü Aksoy tarafından kuruldu.

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şahin tarafından kuruldu.

Kb Beton Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kb Beton Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karabuğa tarafından kuruldu.

KB Taahhüt iletişim Haberi

KB Taahhüt iletişim

KB Taahhüt Ticaret Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Kaba tarafından kuruldu.

KB Taahhüt Ticaret Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...