24 / 04 / 2024

keçiören divan fiyatları

keçiören divan fiyatları

İstanbul ve Ankara'da lüks konutlar inşa eden Kuzu Grup, Halkalı'da 55 metrekare lüks residence daireleri 99 bin YTL'ye satmaya hazırlanıyor. Detayları öğrenmek için tıklayın!

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Keçiören Ova Kule fiyatları!

Keçiören Ova Kule fiyatları 800 bin TL'den başlıyor. 4 Kasım'da satışa sunulacak olan Ova Kule projesi İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi imzası taşıyor...

Ovalife Keçiören daire fiyatları!

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife Keçiören projesi 156 daire ve 5 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. Ovalife Keçiören daire fiyatları 435 bin liradan başlayarak değişiyor.

Keçiören Ovalife Konutları satılık!

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife Konutları 21 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Keçiören Ovalife Konutları satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

keçiören divan fiyatları Haberi

keçiören divan fiyatları

744 konutun bulunduğu Divan Residence'de konutların alanı 95 metrekareye kadar yükseliyor. Kampanya 15 Mart'ta başlayacak. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, "İnşaat kalitesi ve işçilik açısından İstanbul'un en lüks projelerinden birisi olacak" dedi.