28 / 03 / 2024

keçiören kentsel dönüşüm haritası

keçiören kentsel dönüşüm haritası

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? Kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Evini dönüştürecek binlerce kişi yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylaro merak ediyor. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? İşte kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden son dakika açıklaması: Afet odaklı kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), kentsel dönüşüm sürecinin,  afet odaklı ele alınarak acilen tamamlanması gerektiğini söyledi.

15 il için Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlanacak!

TOKİ, Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırıyor. Kurum, çalışmalar kapsamında 15 kent için  Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlayacak.

keçiören kentsel dönüşüm haritası Haberi

keçiören kentsel dönüşüm haritası

Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; çalışmalar hakkında açıklama yapan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık. Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Keçiören Belediye ekiplerinden yapılan açıklamaya göre, Belediye, ilçede bulunan metruk yapıların yıkımını sürdürürken bir yandan da çok katlı yapılarda kentsel dönüşümün gerçekleşmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda kentsel dönüşüm kapsamına giren mahalleri açıkladı. Buna göre; Tepebaşı, Ayvalı, Aşağı Eğlence, Şenlik, Pınarbaşı, İncirli, Esertepe, Kavacık Subayevleri, Hasköy, Yakacık, Güçlükaya, Pınarbaşı başta olmak üzere birçok mahalle için kentsel dönüşüm planları...