25 / 04 / 2024

Keçiören Yükseltepe Mehmet Doğan Kütüphanesi

Keçiören Yükseltepe Mehmet Doğan Kütüphanesi

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat: Tam 11 arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Keçiören Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı yıkıldı!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan ve dün tüp patlaması sonucunda çöken Onbirler Apartmanı yıkıldı...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Keçiören'in yüzde 80'i kentsel dönüşüme dahil edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Keçiören kentsek dönüşüm kapsamında ilçe genelinde 8 mahalle dönüşecek. 

Keçiören Belediyesi 4 bin 908 çiftle 'evet' rekoru kırdı!

Keçiören'de bu yıl rekor düzeyde nikah kıyılırken, Belediye aracılığıyla 4 bin 908 çift evlendi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, evlenmek isteyen çiftlerin nikah işlemlerinin ivedilikle yapıldığını belirtti.

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Keçiören Yükseltepe Mehmet Doğan Kütüphanesi Haberi

Keçiören Yükseltepe Mehmet Doğan Kütüphanesi

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Şehrimize büyük, muhkem bir kütüphane açmayı düşünüyoruz. gerek ilçemizden gerekse Ankara'dan gelen çocuklarımızın ve gençlerimizin yararlanacağı bir kütüphane olacak. Rabbimin ilk emri, 'Oku, Allah'ın adıyla oku'dur. Dolayısıyla kalkınmanın yolu eğitimden geçiyor. Eğitimine önem vermeyen toplumların yücelmesi, yükselmesi mümkün değildir." diye konuştu.

Keçiören Belediyesi'nden yapılan açıklamada konuşmalarına yer verilen Altınok, ilk göreve geldikleri 1994'ten itibaren kütüphane konusunda çalışmalara başladıklarını ve 1995'tea Fatih Kütüphanesini hizmete soktuklarını belirterek şunları kaydetti:

"Çocuklarımıza imkan vermemiz lazım. Geleceğimiz, çocuklarımıza verdiğimiz imkânlarla şekillenecek. Geleceğimizi çocuklarımız yönetecek. Kütüphane hizmeti önemli bir hizmettir. 1995 yılında da Fatih Kütüphanemizi açmıştık. O zaman belediyelerde kütüphane falan yoktu. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel müdürümüze de teşekkür ediyoruz....