20 / 04 / 2024

Kelebek Mobilya fiyatları

Kelebek Mobilya fiyatları

Avrupa’nın en büyük Türk mobilya mağazasını Amsterdam’da açan Doğtaş, yıl sonuna kadar dünyanın farklı noktalarında 25 yeni mağaza daha açarak yurtdışında toplam 94 satış noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Kelebek Mobilya İSMOB 2015’te yerini alıyor!

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2015’te, yenilikçi koleksiyonlarıyla fark yaratacak. Özel kokteyl CNR Ekspo'da 27 Ocak'ta saat 13:00'te düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

İnanılmaz! Mobilya fiyatları neredeyse araba fiyatları ile yarışıyor!

Dünya genelinde yükselen enflasyon ve hammadde tedariğinde yaşanan sorunlar mobilya üretiminde de maliyetleri olumsuz etkiliyor. Özellikle lüks segmentte ve yurt dışı pazarlara yönelik çalışan mobilyacılar, fiyatların araba, hatta neredeyse ev fiyatları ile yarışır hale geldiğini belirtiyor.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi! Mobilyada da fiyatlar sabitlendi!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin iş dünyasına yaptığı, “Fiyatları sabitleyin” çağrısına bir yanıt da mobilya sektöründen geldi. Türk mobilya sektörünün önemli isimlerinden biri daha tüm ürünlerde fiyatlarını sabitlediğini duyurdu.

Düğün planları yapanlar bu haberi bekliyor! Mobilyaya zam yolda mı?

Evlenme hazırlıkları yapanları yakından ilgilendiren haber Modoko Başkanı Çalışkan’dan geldi. Çalışkan, mobilya fiyatlarında yeni yılla birlikte zam gelip gelmeyeceğine yönelik sorulara açıklık getirdi.

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Kelebek Mobilya fiyatları Haberi

Kelebek Mobilya fiyatları

Kelebek Mobilya’yı 2012 yılında bünyesine katan Doğtaş, 2 bin 500 metrekare alanıyla Avrupa’nın en büyük Türk mobilya mağazası olma özelliği taşıyan mağazasını Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da açtı. Bu mağaza ile birlikte yurtdışında 32 ülke 69 mağazaya ulaşan Doğtaş, yıl sonuna kadar dünyanın farklı noktalarında 25 yeni mağaza daha açarak yurt dışında toplam 94 satış noktasına ulaşmayı hedefl iyor. Amsterdam’daki yeni mağazanın bulunduğu bölgede 15 bin Türk yaşıyor. Doğtaş Genel Müdürü Hulusi Acar “Şu an 136 yurtiçi, 70 de yurtdışı mağazamız var. Yıl sonuna kadar 94’ü yurtdışı toplam 250 mağazaya ulaşacağız. Ayrıca 150 de Kelebek mağazamız var. Toplamda 430’a çıkmayı planlıyoruz” dedi. Stratejik olarak öncelik verdikleri pazarlarda büyümeye devam edeceklerini anlatan Acar, Amsterdam mağazasının ardından Viyana, Zürih, Londra ve Köln’de yeni...