26 / 04 / 2024

kelebek vetton yemek odası

kelebek vetton yemek odası

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek, sade ve kullanışlı konseptiyle hayata geçirdiği ‘Vetton’ ile yemek odalarında incelik ve zarafeti öne çıkarıyor.

Evin kalbi yemek odası, ikinci planda kalıyor!

Salonun en can alıcı kısmı olmalı aslında yemek bölümü. Ama nedense genel anlayış salonda televizyon odaklı bir sistem kurmak olduğu için yemek odası hep ikinci planda kalıyor.

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San.ve Tic. A.Ş.Kartal Şubesi açıldı!

USF İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San.ve Tic. A.Ş.Kartal Şubesi, Murat Gürler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde açıldı.

Kelebek Mobilya, Stüdyo 40 uygulaması ile İSMOB'da!

Türkiye'nin köklü mobilya markalarından Kelebek, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleşecek olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Emsan ile yemek takımınızı tek tek oluşturabilirsiniz!

Servis tabağı, çukur tabak, pasta tabağı ve çorba kaselerini ayrı ayrı oluşturmak isteyenler Emsan’ın 6’lı ya da tek tek tabaklarıyla artık istedikleri sayıda ürün alarak yemek takımlarını istedikleri sayıda oluşturabiliyor.

Esta Yemek Takımı ile yılbaşı sofralarınıza estetik katın!

Esta Yemek Takımı’nın yeşilin huzur veren tonuyla renklendirdiği, davetkar sofralar, yılbaşı gecesini unutulmaz kılmak isteyenleri bekliyor.Esta Koleksiyonu ile zarafet ve şıklık, uzun saatler süren yılbaşı sofralarında, gece boyu sizlere eşlik ediyor.

Beyoğlu Kelebek Korse kapatıldı!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nin en eski dükkanlarından Kelebek Korse, mal sahiplerinin yeni Borçlar Kanunu'na dayanarak 'kira artışı ya da tahliye' yönündeki haciz kararına diremedi.

Emsan Füzyon Tencere ile aynı anda iki yemek pişirin!

Pişirme sırasında kapağı açılabilen ilk düdüklü tencere. Mutfakların yenilikçi markası Emsan, bir ilke imza atarak pişirme sırasında kapağı açılabilen, aynı anda iki yemek pişirme özelliğine sahip düdüklü tencere tasarladı.

Kelebek Damimo Pure: Sade ve şık bir duruş!

Kelebek Damimo Pure Koleksiyonu, modern tarza klasik dokunuşu ve samimi duruşuyla evinde farklılık arayanlara hitap ediyor. Gösterişten uzak ve samimi duruşuyla öne çıkan Damimo Puro Koleksiyonu evlerde estetik bir görüntü sergiliyor.

Kelebek Mobilya 3 yılda 3 kat büyüyecek!

Doğtaş Kelebek CEO'su Hulusi Acar, 2012'de Kelebek Mobilya'yı bünyesine katan Doğtaş'ın, mobilya pazarında bu birleşmeyle gücüne güç kattığını söyledi.

Doğtaş Kelebek 373 mağazaya ulaştı!

Doğtaş Kelebek’in, 76’sı yurtdışında olmak üzere toplam 373 mağazası bulunuyor. Yılın ilk altı ayında yüzde 15 büyüyen Doğtaş’ın cirosu 322 milyon TL.

Doğtaş Kelebek 3 yılda 1 milyar TL ciro hedefi koydu!

DOĞTAŞ Kelebek CEO’su Hulusi Acar, şirketin yeni hedef ve vizyonunu açıkladı. Acar, “Doğtaş Kelebek 2018 yıl sonu hedefi olarak 1 milyar TL ciro hedefi koydu" dedi.

TOKİ yemek hizmeti alım işi ihalesi bugün!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na ait yemek hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11.30'da TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi açıldı!

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi, Veysi Güney Dalaz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Kağıthane'de açıldı.

kelebek vetton yemek odası Haberi

kelebek vetton yemek odası


Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, ahşabın sıcaklığı ve doğallığını yansıtan ‘Vetton’ ile yemek odalarında zarif bir atmosfer yaratıyor. Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek, sade ve kullanışlı konseptiyle hayata geçirdiği ‘Vetton’ ile yemek odalarında incelik ve zarafeti öne çıkarıyor. Ünlü İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda ile Kelebek Tasarım Ekibi’nin, endüstriyel anlayışa yeni bir soluk katmak için yalın çizgilerle tasarladığı Vetton; beyaz renkle buluşan ahşabın sıcaklığını ve doğallığını yemek odalarına taşıyor. 


Farklı kullanım avantajları

Kontradan yapılmış lake ayak tasarımıyla benzer ürünlerden ayrılırken, konforu destekleyen ayak yapısı sayesinde rahat bir oturum sağlıyor. Vetton’un, çekmece ve dolap depolaması sunan konsolunu, bölmeli gözleri olan ünitesi tamamlıyor. Farklı kullanım avantajları sunan ünite, istenilen bölmeye alternatif renklerdeki kapakların uygulanmasıyla vitrin ya...