25 / 04 / 2024

Keleşoğlu Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Keleşoğlu Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Keleşoğlu Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Hulusi Keleşoğlu ve Mahmut Keleşoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Keleşoğlu Üçgen Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Üçgen Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Saddam Samsur tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemre İrem Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli Kübra Çekiçoğlu tarafından kuruldu...

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çalış tarafından kuruldu. 

Keleşoğlu Deniz İstanbul Yakuplu güncel fiyat listesi!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Yakuplu güncel fiyat listesi 480 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul'da ilk teslimler Şubat ayında yapılacak...

Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme kampanyası 2017!

Deniz İstanbul projesinde daire teslimleri gelecek Kasım ayında yapılacak. Keleşoğlu Deniz İstanbul ödeme kampanyası 2017 kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Keleşoğlu Deniz İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan Deniz İstanbul Evleri 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Keleşoğlu Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi Haberi

Keleşoğlu Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Keleşoğlu Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Hulusi Keleşoğlu ve Mahmut Keleşoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. Keleşoğlu Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Keleşoğlu Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Köprübaşı Çıkmazı Sokak,...