26 / 04 / 2024

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.



Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

1978'de Güzelce bölgesinde yazlık inşaatlar yaparak sektöre adım atan Keleşoğlu Holding, 1987 yılında Florya'da lüks apartmanlar inşa etti. Şirket, 2002’den 2016’ya kadar 30 projenin teslimini gerçekleştirdi.

Eston 1 Nolu Yapı, Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, Keleşoğlu Holding Proje Geliştirici Dursun Keleş, Keleşoğlu Holding Eston Genel Müdürü Şerif Eren ve Mimar Çağla Keleş tarafından kuruldu. 

Fuat Keleş ve Dursun Keleş, inşaat ve mimarlık alanında eğitim görmeyi düşünürken, Babaları Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş'in önerisiyle yönetim odaklı eğitim aldılar.
 
Keleşoğlu Holding ten yeni şirket!

Fuat Keleş, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu. Üniversite son sınıfta Kavacık’ta bir inşaata başlayan Fuat Keleş, projeyi bitirdi ve Eczacıbaşı Holding'e sattı. 

Keleşoğlu Holding ten yeni şirket!

Dursun Keleş de İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü mezunu. Dursun Keleş, Keleşoğlu Holding'te Proje Geliştirici ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görevde bulunuyor.

Keleşoğlu Holding ten yeni şirket!

Önceleri Zeytinoğlu Holding'te Genel Koordinatör olarak görev yapan Şerif Eren, yaklaşık 12 yıldır Eston Yapı'da Genel Müdür görevini sürdürüyor. 

Keleşoğlu Holding ten yeni şirket!

Koç Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu Çağla Keleş de Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi'nin kurucuları arasında yer alıyor.

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi  Adres: 

Marmara Mah.Hürriyet Bulvarı N.271 Beylikdüzü

Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön