24 / 04 / 2024

Keller Willams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol

Keller Willams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol

Keller Willams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, ülke genelinde artan refah artışı nedeniyle İstanbul, İzmir ve Ankara dışında Bursa, Kocaeli, Mersin, Kayseri, Konya ve Gaziantep gibi illerdeki konut satışlarındaki artışı mercek altına aldı.

Ruslar'ın Türkiye'deki konut ilgisi devam ediyor!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Konut sektöründe Anadolu’ya ilgi artıyor!

Keller Willams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, ülke genelinde artan refah artışı nedeniyle İstanbul, İzmir ve Ankara dışında Bursa, Kocaeli, Mersin, Kayseri, Konya ve Gaziantep gibi illerdeki konut satışlarındaki artışı mercek altına aldı.

Keller Williams, Türkiye'de büyüyor!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye'de yerel halk artık kendi illerine yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi.

Keller Williams, Türkiye'de bir yılda 2,5 kat büyüdü!

Keller Williams, Türkiye’de büyüme devam ediyor. 2013 yılında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Keller Williams Türkiye 2015 yılında danışman sayısını 150’den 500’e yükseltti ve danışmanların geliri bir senede yüzde 80 oranında arttı.

Keller Williams CEO'su Türkiye'ye geliyor!

Kuzey Amerika'da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO'su Chris Heller, İstanbul'a geliyor. Heller, 7 Eylül'de Türkiye'de...

Keller Williams Türkiye'deki konut tercihlerini inceleme altına aldı!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams, 1980 ile 2000 yılı itibariyle doğanların oluşturduğu Y Kuşağının gayrimenkul seçerken dikkat ettikleri konuları mercek altına aldı.

Keller Williams, 8. Bölge Müdürlüğü'nü Ataşehir'de açtı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

Türkiye'de 2014'te 1 milyonu aşkın konut el değiştirdi!

Türkiye pazarına girdiği 2013 yılından bu yana sektörde hızla ilerleyen Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, tüketicilere ikinci el konut alırken dikkat etmeleri gereken noktalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Keller Williams yeni şubesini Bodrum'da hizmete açtı!

ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul şirketi Keller Williams, Türkiye pazarındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Firma yeni şubesini Bodrum'da açtı..

New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri Türkiye'de!

ABD gayrimenkul piyasasının deneyimli isimlerinden Keller Williams New York City Bölge Müdürlüğü Danışmanı Aylin Coleri, “ New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri ” için Türkiye’ye geliyor.

Chris Heller: Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor!

Türkiye gayrimenkul piyasası Amerikalılar'ın gözdesi oldu. Keller Williams Worldwide' ın CEO'su Heller, " Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor. Pazar çok cazip " dedi...

Türkiye gayrimenkul piyasası Amerikalılar'ın gözdesi oldu!

Türkiye gayrimenkul piyasası Amerikalılar'ın gözdesi oldu. Keller Williams Worldwide'ın CEO'su Heller, " Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor. Pazar çok cazip " dedi

Keller Willams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol Haberi

Keller Willams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol

Son yıllarda İstanbul, İzmir ve Ankara gibi metropol illerin dışında Anadolu’da da konut yatırımları hız kazandı. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılında Türkiye’de konut sektörünün yüzde 12 büyüdüğünü hatırlatarak “Türkiye’de konut sektörü yüzde 12 büyürken Türkiye ortalamasının üzerinde büyüyen iller var. İstanbul’da yüzde 16, Bursa ve Kocaeli’nde yüzde 21, Mersin’de ise yüzde 17 büyüme yaşandı. Bu bize Türkiye’de artık yerel halkın kendi illerine yatırım yaptığını ve gayrimenkul hareketinin tabana yayıldığının işaretlerini veriyor” dedi.


Gelişen bölgelerde metrekare fiyatları yükseliyor

Türkiye’de satışların yüzde 40’ının hala İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştiğini belirten Erol “Bursa, Mersin ve Kocaeli’nde 2015 yılında 2014 yılına göre yüzde 20 civarı bir artış yaşandı. Bu da refah düzeyinin ülke genelinde arttığına bir işaret. Sadece büyük illerde değil,...