28 / 03 / 2024

Keller Williams türkiye büyüme hedefleri

Keller Williams türkiye büyüme hedefleri

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

IFC'den Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım planı!

Uluslararası Finans Kurumu (IFC), Türkiye'ye yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiğini belirtti. IFC Türkiye Direktörü Aisha Williams, ülkede 500 milyon dolar daha yatırım daha yapılabileceğini söyledi.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Ruslar'ın Türkiye'deki konut ilgisi devam ediyor!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Mayıs ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Keller Williams franchise sistemiyle büyümeye devam ediyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor.

Keller Williams’tan franchise fırsatları!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams, Fortuna Resort'un danışmanlığını üstlendi!

Türkiye’nin ilk engelli projesi Fortuna Resort, Alanya’nın Demirtaş Mahallesinde inşa edilmekte olup 6 bloktan oluşan ilk etabı hayata geçti. Projenin Türkiye’de satış ve pazarlamasını ise Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

Keller Williams Kadıköy'e akülü şarj istasyonu kuracak!

Keller Williams’ın tüm çalışanları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde faaliyet gösterdikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev alacak.

Faizlerin düşmesi konut satışlarını yüzde 20 artıracak!

Keller Williams, Türkiye’de uzun dönemdir düşmesi beklenen konut faiz rakamlarını değerlendirdi. Yeni faiz oranlarının sektörde konut satışlarını yüzde 20 oranında artırması bekleniyor.

Konut satışları yılın ikinci çeyreğinde artacak!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Şubat ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Gayrimenkulde yılın ilk ayı sakin geçti!

Dünya çapında en fazla danışmana sahip dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) yayınladığı Ocak ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.

Keller Williams, Türkiye'de büyüyor!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye'de yerel halk artık kendi illerine yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 2015 yılı konut satışlarını değerlendirdi.

Keller Williams türkiye büyüme hedefleri Haberi

Keller Williams türkiye büyüme hedefleri

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7bin danışmana ulaşmayı hedefliyor. Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol “Geleneksel franchise sisteminin aksine, Keller Williams olarak adaylarımızla süreçlerimizi yönetiriken çok titiz davranıyoruz. Keller Williams, başarısı kanıtlanmış model ve sistemlere sahip eşsiz kültürü olan farklı bir kurum. Bizim için, model ve sistemlerimizi takip edecek ve kültürümüze uyan doğru liderle iş birliği yapmak olmazsa olmazımız. Biz, başarının doğru insanlarla işbirliği yaparak elde edildiğine inanırız. Geçen yıl içinde Keller Williams danışmanları gelirlerini yüzde 82 oranında arttırdı. ” dedi.


Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Türkiye’de...