25 / 04 / 2024

Kemal Gülman k

Kemal Gülman k

İş adamı Kemal Gülman, Bebek’teki 50 milyon liralık ‘Gülman Yalısı’ ile ilgili konuştu. Gülman, ''Yalı için yıkım kararı çıktı. Bir tanesi kesin olarak yıkılacak'' diye konuştu.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Feryal Gülman, boşanma aşamasında olduğu Kemal Gülman'ın bir kadınla samimi görüntülerinin yayılmasından sonra Bebek'teki yalıyı 245 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Kemal Gülman Monako'dan 8 milyon euroya ev aldı!

Feryal Gülman’ın ihanet iddiasıyla 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman, Monako'da kendine yeni bir hayat kurdu. İşadamı bölgeden 8 milyon euroya ev aldı.

Feryal Gülman Bodrum ve İstanbul'dan 7 milyon liralık 2 ev aldı!

Sosyetik isim Feryal Gülman, mimarlığını üstlendiği Bodrum ve İstanbul’daki iki ayrı proje karşılığında toplam 7 milyon değerinde iki evin sahibi oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını aylık 50 bin Euro'ya kiraladı!

Feryal Gülman’ın başına talih kuşu kondu. Fransız şirket, Gülman'ın Bebek’teki villasını çekim için aylık 50 bin euro’ya kiraladı...

Kemal Gülman k Haberi

Kemal Gülman k

İş adamı Kemal Gülman, bayram tatili için yurt dışına çıktı. Havaalanında açıklamalarda bulunan Gülman, boşanma sürecinde eski eşi  Feryal Gülman’da kalan Bebek’teki 50 milyon liralık ‘Gülman Yalısı’ ile ilgili açıklamalarda bulundu. 






Gülman'a belediye tarafından çıkarılan yıkım kararı sorulunca “Vallahi şahsi düşüncem hiçbir insana haram, helal olmaz. Bu kadının benden aldığı bütün mallar haram. Bu haramlar da helal olmadığı için yıkım kararı çıktı. Bir tanesi kesin olarak yıkılacak. Sanki o mu kazandı, o mu çalışıp aldı o yalıyı” şeklinde konuştu.



Gülman’ın 1978’de aldığı yalı şu...