25 / 04 / 2024

Kemal Gülman Monako'dan 8 milyon euroya ev aldı!

Kemal Gülman Monako'dan 8 milyon euroya ev aldı!

Feryal Gülman’ın ihanet iddiasıyla 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman, Monako'da kendine yeni bir hayat kurdu. İşadamı bölgeden 8 milyon euroya ev aldı.



Sosyetik isim Kemal Gülman ve (86) kendisini genç bir kızla aldattığını iddia ederek 2013 yılında boşanma davası açan Feryal Gülman arasında sular durulmuyor. 23 yıllık eşine dava sütüne dava açan Feryal Hanım, işadamından 200 milyon lira tazminat istemişti. Kendisinden 32 yaş büyük eşine ait şirketlerin yarısına da tedbir kararı talep eden Gülman, oğulları Aslan için de aylık 25 bin lira nafaka istemişti. Kemal Bey de eşine 500 bin liralık tazminat istemiyle boşanma davası açmıştı.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; birbirlerini suçlayan ikiliden işadamı, yaşadığı stresten uzaklaşmak amacıyla Monako'ya uçtu. Yakın dostlarına "Bekarlık sultanlıkmış. Kafam rahat. Çok mutluyum" dediği öğrenilen işadamının Monako'da bir ev satın aldığı öğrenildi.

Kısa süre önce dünya jet-set'in de gözdesi olan Mirabeau Otel'in rezidans bölümünden bir ev sahibi olan Gülman, kesenin ağzını açtı. İddialara göre işadamı, deniz manzaralı 103 metrekarelik 3 oda bir salon lüks rezidans dairesi için 8 milyon euro (yaklaşık 50 milyon 450 bin lira) ödedi ve Avrupa'da kendi  için yeni bir hayat kurdu.

 Kemal Gülman Monako dan 8 milyon euroya ev aldı!

Gülman'ın 50 milyon liralık lüks dairesi, bu binada bulunuyor.

TAZMİNATTA ISRARLI

 Kemal Gülman Monako dan 8 milyon euroya ev aldı!

Sosyetik işadamını ihanetle suçlayan Feryal Hanım, Kemal Bey'in soyadından da vazgeçmek istemedi.

 Kemal Gülman Monako dan 8 milyon euroya ev aldı!

İşadamı, yılın büyük kısmını Monako'daki evinde geçiriyor.


Geri Dön