23 / 04 / 2024

kemal şahin

kemal şahin

Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin, Westside projesinde 99 daireden oluşan iki bloku satışa çıkardıkarını açıkladı. Şahin, "Körfez yatırımcısı yatırım için satın alıyor, kiraya veriyor" dedi.

Westside'da iki blok satışa çıktı!

Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin, Westside projesinde 99 daireden oluşan iki bloku satışa çıkardıklarını açıkladı. Şahin, projelerinde satışların yüzde 5'inin yabancılara yönelik olduğunu ifade etti.

Ketaş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ketaş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Kenan Şahin, Kemal Şahin tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Nisan'da Maltepe, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Şahin, Beylikdüzü'nde toprağa 1 milyar $ gömecek

Tekstil ve turizm yatırımlarıyla dikkat çeken Kemal Şahin, İstanbul Beylikdüzü'nde alışveriş merkezi, kule şeklinde lüks konutlar inşa edecek.

Shn İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Shn İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mustafa Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Enes Şahin ve Mustafa Kemal Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Mabeyn Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabeyn Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  45 bin TL sermaye ile Emre Aydın, Kemal Şahin, Musa Şahin tarafından kuruldu. 

Esenler Belediyesi'nde ihalesiz ve bedelsiz tesis devri tartışması!

Esenler Belediyesi, Sayıştay’ın ihalesiz ve bedelsiz olarak özel firmaya protokolle devredilmesini mevzuata aykırı bulmasına rağmen ilçedeki geri dönüşüm işi için yine protokol yapmak üzere meclis kararı verdi. CHP'li Meclis Üyesi Kemal Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Esenler'de istinat duvarı çöken inşaatta 'zemin iyileştirme yapılmadı' iddiası!

Esenler Belediye Meclisi’nin eski üyesi Ekrem Acar’ın ilçede inşa ettiği proje için yaptığı istinat duvarı, 8 Mayıs’ta çökmüştü. Kemal Şahin, inşaatın yeni ruhsat alması üzerine inşaatta zemin iyileştirme, uygulamayı yerinde kontrol etme gibi işlemlerin yapılmadığını ileri sürdü...

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onel Telekomünasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Kemal Şahin, Enes Demirtaş, Furkan Demirtaş, Ömer Ünal ve Uğur Çelik ortaklığıyla kuruldu. 

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

TOKİ Amasya Göynücek'te 110 konutun yapımına başladı!

TOKİ tarafından Amasya Göynücek ilçesinde inşa edilecek 110 konutun yapımına başlandı. Belediye Başkanı Kemal Şahin, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

kemal şahin Haberi

kemal şahin

Projelerinin son bir yılda ortalama yüzde 50 değer kazandığına işaret eden Şahin, "2017 başında hepsini teslim edecek noktaya getiriyoruz" dedi. Projelerinde satışların yüzde 5'inin yabancılara yönelik olduğunu açıklayan Şahin, fuar sonrası satışın belki yüzde 10'a çıkabileceğini...