20 / 04 / 2024

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.



Turizm, tekstil ve gayrimenkul sektörlerinde önemli yatırımları olan Şahinler Holding, 2021'de yüzde 35 büyüme sergilerken, yeni dönemde de yatırımlarına devam etmeyi planlıyor. Dünya Gazetesi'nden Fikri Cinokur'un haberine göre; Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, 2021'i değerlendirirken yeni yatırımlara ilişkin de bilgi paylaştı.

Şahin, 2021 yılının kendileri açısından beklenildiğinden iyi geçtiğine dikkat çeken Şahin, döviz kurlarındaki artışların da karlıklarını artırdığına vurgu yaptı. 2019'a göre yüzde 10, 2020'ye göre de yüzde 35 büyüme gösterdiklerini dile getirdi.

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

"Yatırımcılar olarak umutluyuz" 

Almanya'da 1997 yılında Yılın Başarılı İş İnsanı seçilen, Amerika'da Dünyayı Yönetenler Kulübüne Almanya'dan giren ilk Türk unvanını kazanan Kemal Şahin, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile onurlandırılmıştı. Ayrıca Almanya Cumhurbaşkanlığı tarafından 1. Sınıf Liyakat Nişanı ile ödüllendirilen Şahin, "Türkiye hukuk ve özgürlükler konusunda Avrupa standartlarında olursa, Türkiye'ye muazzam yatırımcı gelecektir. AB ile ilişkilerimiz daha iyi olacaktır. Türkiye'nin çok büyük potansiyeli var. Biz yatırımcılar olarak umutluyuz” ifadelerini kullandı. 

Avrupa Serbest Bölgesi 3 milyar dolar hacme ulaşacak

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarının altını çizen Şahin, şöyle konuştu:

"İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var. Almanya'da da gayrimenkul yatırımlarımız bulunuyor. Burada da 17 milyon Euro'luk lojistik merkezi var. Çorlu'da bulunan Avrupa Serbest Bölgemiz tamamen doldu. Yıl sonu 3 milyar dolar işlem hacmine ulaşacak. İkinci Serbest Bölge kurmayı planlıyoruz. Bu konuda ilk etapta Trakya'yı düşünüyoruz."

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!


Geri Dön